بهترین مافین بلوبری


نرم و کرکی، اینها بهترین مافین های بلوبری هستند! این دستور بسیار سریع و آسان است. زغال اخته تازه یا یخ زده عالی عمل می کند!

این دستور العمل آزمایش شده و واقعی یک نگهدارنده است و اگر به دنبال یک دستور ساده و ساده برای کلوچه زغال اخته بوده اید، تنها به آن نیاز دارید!

شش عدد کلوچه بلوبری روی توری سیمی.

خمیر مافین بلوبری

ابتدا مواد خیس را با همزن بزنید:

  • روغن (می توان از کره ذوب شده نیز استفاده کرد)
  • تخم مرغ
  • قند
  • دوغ یا شیر
  • پوست لیمو (اختیاری است، اما یک نت روشن دوست داشتنی به کلوچه ها اضافه می کند)
  • و،ل
کاسه ای شیشه ای با شیر، تخم مرغ، پوست لیمو و شکر.

سپس مواد خشک معمولی مشکوک را اضافه کنید:

  • آرد همه منظوره
  • بکینگ پودر + جوش شیرین + نمک

و فقط مخلوط کنید تا ،یب شوند. در واقع، چند هم زدن را متوقف کنید قبل از که وقتی زغال اخته را اضافه می کنید، می خواهید چند رگه خشک در سراسر خمیر داشته باشید.

زغال اخته پودر شده را در کاسه ای با خمیر مافین آردپاشی کرده اید.

زغال اخته تازه یا منجمد

زغال اخته تازه یا منجمد در این دستور پخت کلوچه بلوبری عالی عمل می کند.

اگر از انواع توت های یخ زده استفاده می کنید، ابتدا ذوب نکنید!

زغال اخته ها را با یک یا دو قاشق چایخوری آرد بریزید قبل از اینکه آنها را به آرامی در خمیر هم بزنید.

باز هم، شما نمی خواهید در اینجا بیش از حد مخلوط کنید. نه تنها به این دلیل که می تواند به م،ای مرگ یک کلوچه کرکی خوب باشد، بلکه می تواند زغال اخته ها را که خمیر (و روح شما) را با رگه های آبی غمگین و غمگین ، می کنند، از بین ببرد.

خمیر مافین بلوبری در کاسه شیشه ای.

شکر درشت: دستور العملی برای تاپ های ترد

من به شدت توصیه می کنم روی خمیر مافین را با شکر درشت بپوش،د. لذیذترین کرانچ و ترد را به مافین ها می دهد.

با این حال، اگر شکر را کنار بگذارید، مافین ها همچنان نرم، کرکی و خوشمزه می شوند.

شکر توربینادو، سمباده درشت یا شکر گازدار، یا حتی شکر دانه‌ای مفید خواهند بود. اگرچه شکر دانه‌ای با بافت ریز مانند شکرهای درشت‌تر، ترد را در بالا ایجاد نمی‌کند.

خمیر مافین در قالب مافین روکش شده با شکر درشت روی آن.

بهترین قالب های مافین

این مافین های بلوبری در دمای 375 درجه پخت می شوند. این افزایش بیشتر دما (فراتر از «پخت در دمای 350» معمولی) به داشتن رویه مافین گنبدی عالی کمک می کند.

این کلوچه ها (و در واقع تمام دستور العمل های مافین در سایت من) در قالب های مافین با رنگ روشن در مقایسه با قالب های مافین با روکش تیره بهتر پخته می شوند.

اگر فقط یک قالب مافین با پوشش تیره یا رنگی دارید، دمای فر را تا 350 درجه فارنهایت کاهش دهید.

من نمی توانم به اندازه کافی چیزهای خوبی در مورد قالب مافین مارک ایالات متحده بگویم (بدون حمایت، من واقعا آنها را دوست دارم). پس از استفاده از آنها چند سال پیش، من به طور کامل تبدیل و از شر دیگر خود خلاص شدم.

آنها ن،ب هستند، همه چیز به طور مساوی (و عالی) پخته می شود، و اگر این پست وبلاگ یک آهنگ عاشقانه بود، آن را به این قالب های مافین {aff. ارتباط دادن}، من چقدر آنها را دوست دارم.

مافین بلوبری پخته شده در قالب مافین.

من عاشق ساده و سرراست بودن این کلوچه های بلوبری هستم. به قدری سریع و آسان برای شلاق زدن، می توانند به م،ای واقعی کلمه در کمتر از یک ساعت از فر خارج شوند و در دهان شما قرار گیرند.

اگر چه مراقب دهانه‌های داغ ذغال‌اخته ذغال‌اخته در کلوچه‌هایی باشید که درست خارج از فر هستند. شما نمی خواهید در مورد آن ها به هم ریخته باشید، بنابراین mayyybbbeee بگذارید آنها فقط یک یا دو دقیقه خنک شوند. امضاء شده: یک دوست دوست داشتنی با تجربه دست اول و زبان سوخته که ممکن است هرگز بهبود نیابد

در نگاه اول، این مافین ها ممکن است چیز عجیبی به نظر نرسند، اما واقعا دیدنی هستند.

{FYI: این دستور قدیمی (قدیمی!) مافین زغال اخته عالی است و من مطمئناً به آن پشت نمی کنم، اما این دستور جدید و بهبود یافته بسیار ساده تر است و مافین ها به همان اندازه خوشمزه هستند.}

مافین بلوبری پخته شده روی توری سیمی.

تا زم، که سه قانون اساسی برای بهترین مافین بلوبری را به خاطر داشته باشید:

  • بیش از حد مخلوط نکنید
  • بیش از حد مخلوط نکنید
  • بیش از حد مخلوط نکنید

شما حالت خوبی خواهید داشت و در مسیر لذت بردن از کلوچه های نرم، مرطوب و کرکی خواهید بود.

و برای همه دوستان عاشق هاکلبری من، بله، هاکلبری در این مافین ها بسیار خوب عمل می کند. من می دانم که زمان و نحوه استفاده از هاکلبری های جمع آوری شده با دست تصمیم مهمی است، اما می توانم شهادت بدهم که این کلوچه ها ارزشش را دارند. 😍

نصف مافین بلوبری پخته شده در ظرف سفید کوچک.

یک سال پیش: پخت آسان ماکارونی شبانه پنیری {پیش آماده و قابل انجماد}
دو سال پیش: اسکاچ برنج کریستین
سه سال پیش: لقمه های چوب شور نرم خانگی آسان
چهار سال پیش: اسموتی پروتئینی شکلاتی فوق العاده خوشمزه {که مزه علف ندارد}
پنج سال پیش: سس سفید خامه ای میگو Enchiladas
شش سال پیش: بهترین کیک هویج با فراستینگ پنیر خامه ای
هفت سال قبل: میله های شیرینی کاراملی چیپ شکلاتی
هشت سال پیش: ماهیتابه کوفته سوئدی
نه سال پیش: بهترین دستور پخت کیک زرد خانگی
ده سال قبل: اسپاگتی کابوی

مافین بلوبری پخته شده با آستر کاغذی روی ظرف سفید کوچک.

بهترین مافین بلوبری

بازده: 16 کلوچه

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 16 دقیقه

زمان کل: 36 دقیقه

  • 1 فنجان (212 g) شکر دانه ریز
  • ½ فنجان روغن با طعم خنثی (مانند سبزیجات، ک،ا، هسته انگور)
  • ½ فنجان شیر یا دوغ
  • 2 بزرگ تخم مرغ
  • 1 قاشق سوپخوری پوست لیموی تازه (به یادداشت مراجعه کنید)
  • 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • 2 فنجان ها (284 g) آرد همه منظوره
  • 1 ½ قاشق چای خوری پودر خمیرمایه
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 2 فنجان ها (340 g) زغال اخته، تازه یا منجمد (در صورت یخ زدگی ذوب نشود)
  • 1-2 قاشق چای خوری آرد همه منظوره
  • ⅓ تا ½ فنجان شکر درشت، برای رویه (اختیاری)
  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. دو قالب مافین را با آستر کاغذی بپوش،د یا کمی با اسپری پخت و پز چرب کنید (دستور پخت 16 عدد مافین تهیه می شود).

  • در یک کاسه بزرگ، شکر، روغن، شیر (یا دوغ)، تخم مرغ، پوست لیمو و و،ل را با همزن بزنید تا خوب ،یب شوند.

  • آرد، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را اضافه کنید و مخلوط کنید تا چند رگه خشک باقی بماند. بیش از حد مخلوط نکنید

  • زغال اخته ها را با 1-2 قاشق چایخوری آرد بریزید و سپس زغال اخته و آرد را به خمیر اضافه کنید.

  • هم بزنید و به آرامی تا کنید تا زغال اخته ها له نشوند. مخلوط کنید تا خمیر فقط ،یب شود. بیش از حد مخلوط نکنید

  • آستر مافین را حدود 2/3 پر کنید و روی هر مافین شکر درشت بپاشید (اختیاری).

  • به مدت 16 تا 18 دقیقه بپزید تا زم، که رویه ها به آرامی در تماس باشند. از فر خارج کنید و بلافاصله مافین ها را از قالب خارج کنید تا روی توری سیمی کاملا خنک شوند.

رنده پوست لیمو: اگر پوست لیمو را در دست ندارید، می تو،د آن را کنار بگذارید، اما اگر آن را دارید، توصیه می کنم از آن استفاده کنید! یک نت لیمویی بسیار ظریف به مافین ها اضافه می کند.
شکر درشت: شکر درشت برای رویه نیز اختیاری است. من عاشق بالاتنه‌ای که به مافین می‌دهد. به جای شکر درشت می تو،د از توربینادو یا شکر معمولی استفاده کنید.

خدمت: 1 کلوچه، کا،ی: 209کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 32g، پروتئین: 3g، چربی: 8g، چربی های اشباع شده: 1g، کلسترول: 24میلی گرم، سدیم: 142میلی گرم، فیبر: 1g، قند: 19g

دنبال ، @MelsKitchenCafe در اینستاگرام و با استفاده از هشتگ دستور العمل هایی را که از وبلاگ من درست می کنید به من نشان دهید #ملسکی کافه. من عاشق دیدن همه خوبی هایی هستم که شما در آشپزخانه های خود به دست می آورید!

منبع دستور غذا: از کافه آشپزخانه مل

سلب مسئولیت: من یکی از شرکت‌کنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیله‌ای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایت‌های وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.




منبع: https://www.melskitchencafe.com/the-very-best-blueberry-،ins/

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با