تاکوهای ساده میگو لیمویی شیلی


این تاکوهای میگوی سریع و آسان که سرشار از طعم آهک چیلی هستند و با دو سس الهی سرو می شوند، باورن،ی هستند!

به راحتی یکی از بهترین چیزهایی است که من تا به حال در خانه درست کرده ام، این تاکوهای میگو همان چیزی است که رویاهای من برای آ،ین وعده غذایی روی زمین ساخته شده است.

سه تاکو میگو در بشقاب سفید با آووکادو و گوجه گی،ی.

این تاکوهای میگو خیلی سریع کنار هم می آیند! در واقع این دو سس را می توان چند روز جلوتر از زمان تهیه کرد. و در حالی که سس ها فوق العاده خوشمزه هستند، می تو،د برای یک وضعیت ساده تاکوی میگو از آنها صرف نظر کنید.

(البته من به شدت هر دوی آنها را توصیه می کنم، و احساس می کنم حتی از پیشنهاد صرف که می توان آنها را نادیده گرفت، پشیمان شدم.)

سس آووکادو گشنیز

سس اول مخلوطی است از:

  • آووکادو
  • خامه ترش یا ماست
  • گشنیز
  • آبلیموی تازه
  • روغن زیتون
  • نمک، فلفل و سیر

به راحتی می تو،د آب اضافه کنید تا سس رقیق شود و قوام بیشتری شبیه سس پیدا کند. من آن را غلیظ و خامه ای ترجیح می دهم.

مخلوط کن با آووکادو، روغن، گشنیز و چاشنی؛  مخلوط کن با سس آووکادوی سبز صاف.

سس لیمو سیر تند

سس دوم به سرعت در یک کاسه با هم مخلوط می شود – بدون نیاز به مخلوط کن:

  • مایو
  • خامه ترش یا ماست
  • سیریراچا یا سس تند دیگر
  • سیر
  • آبلیموی تازه
  • نمک و فلفل

این سس از دستور العمل فوق العاده محبوب تاکو ماهی گرفته شده است و مستقیماً خوشمزه است و به وضوح برای هر تعداد از انواع تاکو عالی است.

کاسه شیشه ای با سس تند خامه ای برای تاکو.

میگو آهکی شیلی

حالا بیایید در مورد میگو صحبت کنیم. میگوی لذیذ، الهی و خوشمزه.

از آنجایی که میگو بسیار آسان آماده می شود و به سرعت طبخ می شود، من فقط ،مت میگو این دستور غذا را چند بار درست کردم و مستقیماً از ماهیتابه خوردم. فقط من. تنها در آشپزخانه ام، بی شرمانه می،ای داغ و خوش طعم را در دهانم پرتاب می کنم. در مورد بهترین زندگی ام در مکان شادم صحبت کنم.

طعم میگو از موارد زیر افزایش می یابد:

  • روغن زیتون
  • آبلیمو و پوست لیموترش
  • پاپریکا (به سراغ پاپریکای دودی بروید – YUM!)
  • پودر فلفل
  • سیر
  • نمک

نیازی به مارینه ، میگو نیست. فوراً آنها را بپزید! تابه ن،ب یا سرخ کن بادی هر دو گزینه های عالی هستند (دستورالعمل های هر دو در دستور غذا).

کاسه سفید با میگوی نپخته در پوست آهک و چاشنی.

نحوه سرو این تاکوهای ساده میگو

در دو سس و میگو طعم بسیار زیادی وجود دارد که برای تاکوی عالی میگو نیازی به چیز دیگری ندارید.

من یک قاشق از هر دو سس را در مرکز یک تورتیلا می‌ریزم، کاهوی ،د شده را اضافه می‌کنم، چند میگو را روی آن می‌ریزم و کمی پنیر کوتیجا یا کوزو فرسکو ،د شده روی میگو می‌پاشم.

آووکادوی تکه‌شده، آب لیموترش تازه، کمی گشنیز تازه، گوجه‌فرنگی ،د شده – همه این‌ها افزودنی‌های ارزشمندی هستند.

بشقاب میگو، گوجه گی،ی، سس آووکادو، تورتیلا، گشنیز و پنیر کوتیجا.

خود را آماده کنید تا ذهن و جوانه های چشایی خود را با خوشمزه ترین تاکوهای میگوی زندگی خود منفجر کنید.

و گوش کنید که چیزهای زیادی می گوید، زیرا می د،د که عشق من به این تاکوهای ترد میگو نیز بسیار عمیق است. بیایید حتی شروع به مقایسه دو دستور العمل تاکوی میگو نکنیم – آنها بسیار متفاوت هستند و هر دو به روش خود عالی هستند.

اما این تاکوهای میگوی لیموی شیلی فقط به این دلیل که عطر و طعم در چنین وعده غذایی سریع و آس، به طرز مضحکی زیاد است، روز را برنده می شوند.

امیدوارم شما هم مثل من اینها را دوست داشته باشید!

سه تاکو میگو در بشقاب رج سفید.

یک سال پیش: سالاد اورزو لیمو مارچوبه برشته با موزارلای تازه
دو سال پیش: کاسه های شناور تاکو با سس لیموی خامه ای خوشمزه دیوانه وار { اجاق گاز یا آرام پز}
سه سال پیش: ماکارونی مرغ لیمونی بیچ استریت
چهار سال پیش: ماهی تن Quesadilla Melts {20 دقیقه وعده غذایی}
پنج سال پیش: کوکی شکلاتی غول پیکر بسیار آسان {12 اینچ!}
شش سال پیش: بهترین سالاد پاستا ایتالیایی {با سس سریع خانگی ایتالیایی}
هفت سال قبل: بیسکویت چیپس شکلاتی بلغور جو دوسر شکلاتی
هشت سال پیش: کباب مرغ یون، کبابی با سس ساده تزازیکی
نه سال پیش: اسموتی صبحانه مورد علاقه من
ده سال قبل: سیخ مرغ چیپوتل با سس خامه ای

سه تاکو میگو در بشقاب لبه دار سفید با گوجه فرنگی و آووکادو.

تاکوهای ساده میگو لیمویی شیلی

بازده: 6 -6 وعده

زمان آماده سازی: 25 دقایق

زمان پخت: 10 دقایق

زمان کل: 35 دقایق

میگو:

  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق سوپخوری آب لیمو ترش تازه (قبل از آبمیوه گیری)
  • ½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • ½ قاشق چایخوری پاپریکا دودی یا شیرین
  • ½ قاشق چایخوری پودر سیر یا 2 حبه سیر ریز ،د شده
  • ½ قاشق چایخوری نمک کوشر درشت
  • ¼ تا ½ قاشق چایخوری پوست لیموترش تازه
  • فلفل دلمه ای یا فلفل قرمز را ،د کنید، اختیاری
  • 1 پوند میگوی خام، پوست کنده، رگه شده و دم آن برداشته شده است

سس آووکادو گشنیز:

  • 1 متوسط آووکادو، پوست کنده و هسته آن برداشته شود
  • ¼ فنجان روغن زیتون
  • ¼ فنجان خامه ترش یا ماست یون، ساده
  • ¼ فنجان اب
  • 2 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
  • 2 میخک ها سیر، ریز ،د شده یا 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • ½ فنجان گشنیز آزاد بسته بندی شده
  • نمک و فلفل برای چشیدن

سس لیمو سیر تند:

  • ½ فنجان سس مایونز
  • ½ فنجان خامه ترش یا ماست یون، ساده
  • 2 قاشق غذاخوری سیریراچا یا سس تند دیگر
  • 1 قاشق سوپخوری آبلیموی تازه
  • 2 میخک ها سیر، ریز ،د شده یا 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • نمک و فلفل برای چشیدن

برای خدمت:

  • تورتیلاهای 6 اینچی ذرت یا آرد
  • پنیر کوتیجا یا کیزو فرسکو
  • قاچ های آهک تازه
  • برش های آووکادو
  • کلم یا کاهوی رومی نازک برش خورده
  • برای سس آووکادو، همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. در صورت تمایل، برای رقیق شدن قوام، آب بیشتری اضافه کنید. در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود (سس را می توان از چند روز قبل درست کرد).

  • برای سس لیموی تند سیر، تمام مواد را با همزن بزنید تا یکدست شود. در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود (سس را می توان از چند روز قبل درست کرد).

  • برای میگو، در یک کاسه کوچک روغن زیتون، آب لیموترش، پودر چیلی، پاپریکا، سیر، نمک، فلفل قرمز یا فلفل قرمز در صورت استفاده و پوست لیمو را با هم مخلوط کنید. روی می،ا بریزید و بریزید تا روی می،ا به طور یکنواخت پوشش داده شوند.

  • یک تابه ن،ب 12 اینچی را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. می،ا را در یک لایه یکنواخت اضافه کنید (در صورت نیاز در دسته های جداگانه بپزید تا ماهیتابه شلوغ نشود) و 2 تا 3 دقیقه از هر طرف بپزید تا صورتی و پخته شود.

  • میگو را در تورتیلا با کلم یا کاهو رنده شده، یک قاشق از هر یک از سس ها، پنیر کوتیجا یا کیزو فرسکو ،د شده و هر نوع مواد دیگری که دوست دارید سرو کنید.

پختن میگو: سرخ کن هوا کار پختن میگو را برای این تاکوها آسان می کند. در یک لایه در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 5-6 دقیقه بپزید و سبد سرخ کن هوا را تا نیمه تکان دهید.
اندازه میگو: شما می تو،د از هر اندازه میگو برای این دستور استفاده کنید. من از میگو 21-25 و همچنین میگو 31-40 استفاده کرده ام. می،ای بزرگتر را می توان به جای پختن کامل میگو به تکه تکه کرد تا تاکو سازی و خوردن راحت تر شود.

خدمت: 1 خدمت ،، کا،ی: 325کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 7g، پروتئین: 17g، چربی: 26g، چربی های اشباع شده: 6g، کلسترول: 142میلی گرم، سدیم: 569میلی گرم، فیبر: 2g، قند: 2g

دنبال ، @MelsKitchenCafe در اینستاگرام و دستور العمل هایی که از وبلاگ من درست می کنید را با استفاده از هشتگ به من نشان دهید #ملسکی کافه. من عاشق دیدن همه خوبی هایی هستم که شما در آشپزخانه های خود دارید!

سلب مسئولیت: من یکی از شرکت‌کنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیله‌ای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایت‌های وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.




منبع: https://www.melskitchencafe.com/easy-chile-lime-shrimp-tacos/