دستور تهیه آبگوشت قارچ – عشق و لیمو


این آبگوشت قارچ آسان که با قارچ تازه و خشک تهیه شده است، غنی و خوش طعم است. از آن در ریزوتو، سوپ، سس و موارد دیگر استفاده کنید تا طعم اومامی را تجربه کنید!


دم ، آب قارچ در قابلمه با قاشق چوبی


گلدان سهام خود را بشکنید! این دستور تهیه آبگوشت قارچ خیلی خوب است که نمی توان آن را فراموش کرد. با ،یبی از قارچ های تازه و خشک درست شده است، طعم آن بر خلاف سایر آبگوشت سبزیجات است که ممکن است در فروشگاه درست کنید یا ب،ید. این ثروتمند، خاکی، و امامی است. برای طعم لذیذ آن را به ریزوتو، سوپ، سس و موارد دیگر اضافه کنید!

من دوست دارم این آبگوشت قارچ را به ،وان آبگوشت سبزیجات زمست، خود در نظر بگیرم، زیرا به غذاهای غنی و خوش طعمی که در این زمان از سال هوس می کنم، بسیار من، است. کاملاً یخ می‌زند، بنابراین من اغلب یک انبار در دست نگه می‌دارم تا طعم و مزه هر چیزی را که می‌پزم بیشتر کنم.


مواد لازم دستور تهیه آبگوشت قارچ


مواد لازم دستور تهیه آبگوشت قارچ

برای تهیه این سوپ قارچ به چه چیزی نیاز دارید:

  • قارچ شیتاکه تازه و خشک – برای تهیه یک عصاره قارچ عالی، قارچ های خشک کلیدی هستند. آنها طعم بسیار غنی و غلیظی ایجاد می کنند که نمی تو،د به تنهایی با قارچ های تازه به دست آورید. من همچنین مقداری ساقه شیتاکه تازه را داخل آبگوشت قارچم می ریزم. درپوش ها را برای استفاده دیگر ذخیره کنید!
  • قارچ ،ینی – از آنجایی که قارچ‌های تازه ،ینی (معروف به بیبی بلا) مقرون به صرفه‌تر از شیتا، هستند، من از ساقه‌ها و کلاهک‌های موجود در انبارم استفاده می‌کنم. قبل از دم کشیدن آب، آنها را تفت می دهم تا طعم آنها غلیظ شود. نمی تو،د creminis را پیدا کنید؟ به جای آن از قارچ دکمه ای سفید استفاده کنید.
  • پیاز زرد – من از خود پیاز و پوست آن برای بسته بندی این آبگوشت با اومامی استفاده می کنم.
  • روغن زیتون اضافی – برای تفت دادن پیاز و قارچ تازه.
  • سیر – یک سر کامل! طعم خوش طعمی را اضافه می کند.
  • زنجبیل – به سهام یک ضربه طراوت می بخشد.
  • تمبرهندی – به جای چاشنی این آبگوشت با نمک، از تاماری استفاده می کنم (سس سویا هم موثر است). شوری لازم و همچنین طعم غنی و خوش طعم را اضافه می کند. اگر نیاز دارید که این استاک بدون گلوتن باشد، حتما از تاماری بدون گلوتن تایید شده استفاده کنید.
  • دانه های فلفل سیاه – یک سهام ضروری!
  • کومبو – این جلبک دریایی خشک شده یک ماده رایج در داشی یا سوپ ژاپنی است. این بر طعم اومامی در این دستور غذا تأکید می کند.

به علاوه آب، چون ما داریم آبگوشت درست می کنیم!

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


پیاز و قارچ تفت داده شده در قابلمه با قاشق چوبی


طرز تهیه انبار قارچ

این دستور پخت قارچ سه مرحله اصلی دارد:

  1. تفت دهید پیازها، ساقه های شیتاکه و قارچ ،ی را در یک قابلمه بزرگ تا زم، که پیازها نرم و قهوه ای شوند، حدود 10 دقیقه.
  2. بجوش،د سهام. آب، پوست پیاز، سیر، زنجبیل، قارچ خشک، تاماری و دانه فلفل را اضافه کنید. بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید و کامبو را اضافه کنید. با درب بپوش،د و 1 ساعت بجوش،د.
  3. نژاد. اجازه دهید آب قارچ کمی خنک شود. سپس آن را از طریق یک الک توری ریز روی یک کاسه بزرگ بریزید. مواد جامد را دور بریزید و به طعم آن طعم دهید!

خودشه!


شیشه استاک قارچ در کنار قارچ شیتاکه


طرز استفاده از آبگوشت قارچ

این آبگوشت قارچ همه کاره است! از آن در هر دستور پختی که نیاز به آبگوشت سبزیجات دارد استفاده کنید، زیرا بد،د که رنگ تیره‌تر و طعم غنی‌تر و خوش طعم‌تر می‌دهد. من به خصوص آن را در این ظروف دوست دارم:

  • رامن وگان دستور غذا به زودی! این بهترین راه برای به نمایش گذاشتن این آبگوشت خوش طعم است!
  • ریزوتو قارچ. این برنج را با طعم فوق العاده قارچی دم می دهد.
  • ، سوپ قارچ. کرفس، تره فرنگی و آویشن تازه طعم شگفت انگیزی به این سوپ سبزیجات خامه ای می دهند. استفاده از این عصاره قارچ طعم را بیشتر می کند!
  • سوپ پیاز فرانسوی. سوپ پیاز سنتی فرانسوی با آب گوشت ، درست می شود. طعم غنی و اومامی این آبگوشت قارچ، آن را به یک زیره فوق العاده تبدیل می کند!
  • گروی قارچ. هیچ ، حدس نمی زند که این سس خوشمزه گیاهی است!

این دستور تهیه آبگوشت قارچ، یک دسته سخاوتمندانه، حدود 2 لیتر (8 فنجان) درست می کند. باقیمانده ها تا یک هفته در یک شیشه بدون هوا نگهداری می شوند. همچنین تا 3 ماه به خوبی منجمد می شوند. لذت ببرید!


آبگوشت قارچ


دستور العمل های قارچ مورد علاقه بیشتر

اگر عاشق این آبگوشت قارچ هستید، یکی از این دستور العمل های قارچ را امتحان کنید:

آبگوشت قارچ

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 1 ساعت 10 دقیقه

زمان کل: 1 ساعت 20 دقیقه

خدمت 4

قارچ های تازه و خشک این آبگوشت قارچ آسان را با طعم غنی و اومامی پر می کنند. از آن در دستور غذای گیاهی رامن من (به زودی!) یا در ریزوتو، سوپ و سس استفاده کنید.

  • 2 پیاز زرد متوسط
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • از 1 پوند قارچ شیتاکه نشات می گیرد
  • 8 اونس قارچ ،ی، نصف شد
  • 10 فنجان ها اب
  • 1 پیاز سیر، به صورت افقی نصف شده است
  • 1- اینچ تکه زنجبیل تازه، نصف شد
  • ½ اونس قارچ شیتاکه خشک شده
  • 3 قاشق غذاخوری تمبرهندی
  • 1 قاشق چایخوری دانه های فلفل سیاه
  • 3- اینچ قطعه کامبو
  • پیازها را بشویید و خشک کنید سپس پوست پیاز را جدا کرده و کنار بگذارید. پیازها را نازک خلال کنید.

  • روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیازها، ساقه های شیتاکه و قارچ ،ی را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه یا تا زم، که پیازها نرم و قهوه ای شوند، گهگاهی هم بزنید.

  • آب، پوست پیاز، پیاز سیر، زنجبیل، قارچ خشک، تاماری و دانه فلفل را اضافه کنید. روی حرارت زیاد بگذارید بجوشد و حرارت را کم کنید و کامبو را اضافه کنید. روی آن را بپوش،د و به مدت 1 ساعت بجوش،د. صاف کرده و طعم دار کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/mushroom-broth/