سیب زمینی هاسلبک – یک زوج آشپز


این دستور العمل سیب زمینی هاسلبک، سیب زمینی های پخته شده را با فن هایی از برش های نازک و ترد درست می کند. این یک غذای جانبی برای تحت تاثیر قرار دادن است!

سیب زمینی هاسلبک

در اینجا یک غذای جانبی وجود دارد که هر بار تحت تأثیر قرار می گیرد: سیب زمینی هاسلبک! این روش پرطرفدار برای تهیه اسپاد همه جا به همان اندازه که به نظر می رسد طعم خوبی دارد. یک سیب زمینی کامل را به صورت نوارهای نازک برش دهید، سپس بپزید تا برش ها از هم جدا شوند و برش های ترد و برشته تشکیل شوند. این یک راه کاملا جدید برای دوست داشتن سیب زمینی است! آماده ، آن کمی تلاش می کند، اما برای یک غذای جانبی خیره کننده کاملاً ارزشش را دارد. در اینجا طرز تهیه این دستور العمل خوشمزه و سرگرم کننده سیب زمینی آورده شده است!

مواد لازم برای سیب زمینی هاسلبک

سیب زمینی هاسلبک سیب زمینی های پخته ای هستند که به نوارهای نازک بریده شده اند و در ،مت پایین به هم وصل شده اند. وقتی سیب زمینی ها پختند، برش ها ترد و جدا می شوند. چرا به آنها سیب زمینی هاسلبک می گویند؟ این غذا در دهه 1950 توسط رستور، در استکهلم سوئد به نام H،elbacken رایج شد. با این حال، برخی از ارجاعات قبلی به این غذا (مانند یک کتاب آشپزی در سال 1929) وجود دارد که نشان می دهد ممکن است از جای دیگری سرچشمه گرفته باشد. به هر حال ما این مفهوم را مدیون سوئدی ها هستیم!

در حالی که ب، سیب زمینی هاسلبک کمی زمان می برد، مواد اولیه آن ساده است. در اینجا چیزی است که برای این دستور غذا نیاز دارید:

  • سیب زمینی رست متوسط (هر کدام 12 تا 13 اونس)
  • روغن زیتون
  • نمک
  • کره
  • سیر
  • چاشنی ایتالیایی
  • جعفری یا پیازچه، برای تزئین
سیب زمینی هاسلبک

انواع سیب زمینی

ما برای این دستور العمل سیب زمینی هاسلبک، سیب زمینی رست را انتخاب کردیم. این نوع سیب زمینی نشاسته ای نیز نامیده می شود، نوعی که برای سیب زمینی پخته ک،یک یا پوره سیب زمینی استفاده می کنید. ما از سیب زمینی هایی استفاده کردیم که هر کدام 12 تا 13 اونس بود که اندازه متوسط ​​است. با این حال، می تو،د از انواع و اندازه های دیگر نیز با این تکنیک استفاده کنید.

یوکان طلایی یا سیب زمینی قرمز هم کار کن این سیب زمینی مومی نامیده می شود و اغلب برای برشته ،، سرخ ،ی و غیره استفاده می شود. هنگام پخت یا برشته شدن، شکل خود را بیشتر حفظ می کنند. اگر از انواع دیگر سیب زمینی استفاده می کنید، ممکن است نیاز به تنظیم زمان برشته شدن داشته باشید: و به خصوص اگر کوچکتر از آنچه در دستور ذکر شده باشد!

دستور العمل سیب زمینی هاسلبک

نحوه برش سیب زمینی هاسلبک

سوال بزرگ اینجاست: چگونه سیب زمینی هاسلبک را برش می دهید؟ این برش های نازک دوست داشتنی به نظر می رسد که با یک دستگاه برش خاص ساخته شده اند: و در واقع چنین چیزی وجود دارد! اگر اغلب سیب زمینی هاسلبک درست می کنید، ممکن است بخواهید روی دستگاه مخصوص برش سیب زمینی سرمایه گذاری کنید. اگر نه، تنها چیزی که نیاز دارید یک جفت چاپستیک یا یک مورد مشابه است: مداد، قاشق چوبی و غیره.

  • دو عدد چاپستیک قرار دهید در کناره های یک سیب زمینی. اینها به ،وان راهنما برای جلوگیری از برش تمام مسیر عمل می کنند.
  • سیب زمینی را به ورقه های 1/8 اینچی برش دهید، مراقب باشید که با استفاده از راهنماها تا انتها به پایین نروید.
  • به انتهای آن توجه ویژه ای داشته باشید از سیب زمینی هایی که نیاز به برش کم عمق دارند: راهنماها در اینجا کمکی نمی کنند! این کار را برای هر سیب زمینی تکرار کنید.

چند نکته در مورد زمان پخت

این دستور سیب زمینی هاسلبک نشان می دهد که سیب زمینی ها را به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه بپزید و بعد از 1 ساعت یک بار آنها را از فر خارج کنید تا دوباره روغن زیتون ،ید و نمک اضافه کنید. در اینجا چند نکته در مورد پخت وجود دارد:

  • اگر سیب‌زمینی‌های کوچک‌تری دارید یا از انواع مختلف استفاده می‌کنید، زمان پخت را تنظیم کنید. اصلی‌ترین چیزی که به دنبال آن هستید این است که سیب‌زمینی کاملا نرم و پخته شود و برش‌های ترد آن شروع به جدا شدن کرده‌اند.
  • پس از جدا شدن برش ها، روغن و نمک بیشتری اضافه کنید. زمان پخت اولیه 1 ساعت باید برای ا،ر سیب زمینی های 12 اونسی کار کند. اما اگر سیب‌زمینی‌های شما کوچک‌تر هستند، آن‌ها را در 45 دقیقه یا بیشتر بررسی کنید.
  • دوباره بپزید، سپس با قلم مو با کره سیر ،ید. ما بهترین راه برای القای طعم به سیب زمینی هاسلبک این است که با کره سیر و نمک پولکی به پایان برس،م تا طعم زیبایی داشته باشند. ورود به تمام شکاف ها و شکاف ها سخت است، بنابراین چاشنی در انتها مهم است.
سیب زمینی هاسلبک

ایده های برتر

آیا می خواهید مواد افزودنی بیشتری به این سیب زمینی هاسلبک اضافه کنید؟ طعم آن‌ها مانند کره سیر فوق‌العاده است و برای مهم،‌های شام یا یک غذای جانبی روز شکرگزاری ایده‌آل است. یا، می‌تو،د تاپینگ‌های بیشتری را به دلخواه اضافه کنید. در اینجا چند ایده خوشمزه وجود دارد:

  • پنیر پارمزان رنده شده (در 10 دقیقه آ، اضافه کنید)
  • خامه ترش
  • پیاز سبز خلال شده
  • پنیر چدار (در 10 تا 15 دقیقه آ، اضافه کنید)
  • بیکن
  • سس Chimichurri
  • پانسمان مزرعه

قصد دارید روی این سیب زمینی ها را با چه چیزی اضافه کنید؟ در ،مت نظرات پایین ما را آگاه کنید.

سیب زمینی هاسلبک

دستور العمل های بیشتر سیب زمینی

سیب زمینی یکی از محبوب ترین سبزیجات در مورد مخلفات است! در اینجا برخی از دستور العمل های سیب زمینی مورد علاقه بیشتر برای الهام گرفتن شما آورده شده است:

این دستور پخت سیب زمینی هاسلبک…

گیاهخواری و بدون گلوتن. برای وگان و بدون لبنیات، از کره گیاهی استفاده کنید.

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این دستور العمل سیب زمینی هاسلبک، سیب زمینی های پخته شده را با فن هایی از برش های نازک و ترد درست می کند. این یک غذای جانبی برای تحت تاثیر قرار دادن است!


  • 6 سیب زمینی رست متوسط ​​(هر کدام 12 تا 13 اونس)
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ¾ قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 3 قاشق غذاخوری کره شور (یا کره گیاهی)
  • 1 حبه سیر، رنده شده
  • ½ قاشق چای خوری چاشنی ایتالیایی
  • نمک دریایی پوسته پوسته، برای تزئین
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری یا پیازچه ریز ،د شده، برای تزئین
  • سایر مواد به میزان دلخواه (خامه ترش، پنیر، پیاز سبز، بیکن و غیره)


  1. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. سیب زمینی ها را بشویید و خشک کنید.
  3. دو عدد چاپستیک* را در کناره‌های یک سیب‌زمینی قرار دهید: اینها به ،وان راهنما عمل می‌کنند تا از ب، تا انتها جلوگیری کنند. یک سیب زمینی را به ورقه های 1/8 اینچی برش دهید، مراقب باشید که با استفاده از راهنماها تا انتهای آن نروید. به انتهای سیب زمینی هایی که نیاز به برش کم عمق دارند توجه ویژه ای داشته باشید: راهنماها در اینجا کمکی نمی کنند! این کار را برای هر سیب زمینی تکرار کنید.
  4. سیب زمینی ها را روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی قرار دهید. با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون برس بزنید.
  5. به مدت 60 دقیقه بپزید، تا زم، که برش های سیب زمینی شروع به جدا شدن کنند. سینی را از فر خارج کرده و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده روی آن ،ید. به طور مساوی با ¾ قاشق چایخوری نمک کوشر بپاشید.
  6. سیب زمینی ها را به فر برگرد،د و به مدت 10 تا 15 دقیقه (یا کمتر برای سیب زمینی های کوچکتر) بپزید تا زم، که ترد شوند، کمی قهوه ای شوند و به راحتی با چاقوی ،د کن سوراخ شوند. در همین حال، در یک قابلمه کوچک، کره را آب کنید. سیر و چاشنی ایتالیایی را هم زده و از روی حرارت بردارید.
  7. وقتی سیب‌زمینی‌ها تمام شد، آن‌ها را از فر بیرون بیاورید و کره ذوب‌شده را با قلم مو ،ید و مطمئن شوید که چاشنی‌هایی که به ته می‌کشند به طور یکنواخت پخش می‌شوند. سیب زمینی ها را به آرامی با یک دست فن کنید و کمی نمک دریای پولکی روی سیب زمینی ها بپاشید. با جعفری یا پیازچه تزئین کنید و بلافاصله سرو کنید.

یادداشت

*چاپستیک ندارید؟ می تو،د از هر وسیله ای به شکل مشابه استفاده کنید: مداد، قاشق چوبی، کفگیر و غیره.

  • دسته بندی: ظرف کناری
  • روش: پخته شده
  • غذا: سبزیجات
  • رژیم غذایی: گیاه خواری

کلید واژه ها: سیب زمینی هاسلبک، دستور تهیه سیب زمینی هاسلبک


منبع: https://www.acouplecooks.com/h،elback-،atoes/