در این میان، ماهی شکمپر که از محبوبترین غذاهای ایرانی در خطه شمال و البته جنوب کشور به شمار میرود هم تنوع بالایی در محتویات دارد. دلمه برگ مو که جز پرطرفدارترین غذاهای ایرانی بدون برنج به شمار میروند و در شهر های مختلف ایران از این غذای محبوب استفاده میشود. در میان غذاهای ایرانی که سرشار از پروتئین یا مواد مغذی هستند میتوان به آبگوشت، شیر برنج، باقالی پلو با ماهیچه یا گردن، خورش بز قورمه و … اشاره کرد. قابلمه را با حرارت ملایم روی گاز قرار دهید تا آلبالو آب بیندازد و بجوشد. سپس آلبالوها را آبکش کنید و آب آن را نیز جداگانه در ظرف بریزید تا بعداً برای تهیه شربت آلبالو و یا رنگ دادن به برنج آلبالو پلو استفاده کنید.
- جالب است بدانید که بسیاری از خارجی ها ته چین ایرانی را به دلیل ظاهر زیبایش کیک ایرانی می نامند.
- گوجه، پیاز، رب انار از دیگر موارد تشکیل دهنده این چاشنی لطیف است.
- علاوه بر این، توصیه ما این است که در زمان سرو این غذا، در کنار سبزی خوردن از هویج، فلفل دلمهای رنگی و… نیز استفاده کنید تا میزان جذب آهن در بدن خود را افزایش دهید.
- دلمه ها غذاهایی سالم و مقوی هستند که بیشتر با نان سرو می شوند.
- شما میتوانید این غذا را هم برای وعده ناهار و هم شام آماده کنید و همراه با نان یا برنج سرو کنید.
در این میان سعدی از اصطلاحات خام و پخته هم استفاده کرده تا مفهوم بی تجربگی را با یک فرد بالغ مقایسه کند. این یک ورکشاپ تخصصی 8 جلسه ایست که سرفصل آن شاملکبابها، پلوها، خورشها، پیش غذاها و…است. در این دوره به صورت پایه تمام نکات را بیان میکنند با اعطایمدرک بینالمللی TCA ترکیهومیراث فرهنگی ایران. این غذا به لطف مرغ، عوارض گوشت قرمز را ندارد و از بیماری هایی که ممکن است ایجاد کند جلوگیری می کند.
کباب مشتی اصفهانی
غذای ایرانی قورمه سبزی (خورش سبزی)راز خوشمزگی این غذای ایرانی این است که یک قورمه سبزی خوشمزه مانند بسیاری از غذاهای ایرانی در زمان پخت است. هر چه خورش با حرارت کمتر و زمان طولانی تری پخته شود، خوشمزه تر و خوب می جوشد. پس برای معرفی بهترین غذاهای ایرانی با ام ان زد همراه باشید.
طرز تهیه شامی اصفهانی یا کباب زردک با طعم ملس ترش و شیرین
در گام بعدی خیارها را بشویید و سپس آنها را به صورت نگینی خرد کنید. در مرحلهی اول یک کاسه با اندازه مناسب تهیه کنید و ماست را درون کاسه بریزید. به این نکته دقت کنید که بهتر است از ماست چکیده برای تهیه آب دوغ خیار استفاده کنید.
غذاهای محلی گیلان :
برنج را که با نمک از چند ساعت قبل خیس کردهایم، میشوییم تا نمک اضافی آن برود و آن را در قابلمه آب جوش میریزیم و کمی نمک میزنیم و میگذاریم بپزد تا برای آبکشکردن آماده شود. برنج را کمی زندهتر بر میداریم و آبکش میکنیم و کنار میگذاریم و زعفران را دم میکنیم. برای ناهار یک روز سرد زمستانی یا بارونی پاییزی آش گزینه خوبی است. همراه با یک قاشق چایخوری نمک،اجازه میدهیم تا عدسها بپزند. بعد ازینکه آب عدسها به جوش آمد، همینطور که در تصویر مشاهده میکنید، روی آن کفی تشکیل میشود که حتما باید این کف را با قاشق جمع کنیم.