ماهی تابه لیمو پارمزان مرغ و کدو سبز


این ماهیتابه سریع و سبک مرغ پارمزان و کدو سبز لیمویی فوق العاده است! بسیار خوشمزه، لیموی روشن و طعم های عمیق تر طعم عالی هستند!

اجازه دهید با مهرب، شما را با وعده‌ای که هر روز می‌توانستم تا ابد معرفی کنم و همچنان در آرزوی داشتن دوباره آن در برنامه منو باقی بمانم.

خیلی خوشمزه است (و به طرز مس،ه ای آسان!)

نمای بالا به پایین تابه ن،ب با مرغ، کدو سبز، جعفری و پارمزان.

نکاتی برای موفقیت در ماهیتابه

این دستور غذا بر چند چیز برای طعم بهینه تکیه دارد.

اولین مورد این است که مرغ و کدو سبز را در یک ماهیتابه داغ سرخ کنید تا آن رنگ طلایی (و طعم!) زیبا را بدست آورند.

برای این کار روغن را حرارت دهید تا موجی و داغ شود و سپس مرغ را یک لایه اضافه کنید. مرغ را حتما خشک کنید! این به جوجه کمک می کند به جای بخار در مایع، قیچی کند و بپزد.

اجازه دهید مرغ بدون هم زدن بپزد تا طلایی شود. طرف دیگر را برگرد،د و بپزید.

مرغ قهوه ای طلایی در ماهیتابه.

با کدو سبز هم همین کار را می کنید! تنها تفاوت این است که می تو،د کدو سبز را با زمان کمتری نسبت به مرغ بپزید.

کدو سبز کاملاً لذیذ پخته شده تا زم، که فقط آل دنته باشد. به کدو حلوایی نه بگویید!

تکه های کدو سبز پخته شده طلایی در تابه.

لایه های طعم

هنگامی که مرغ و کدو سبز طلایی شدند، مخلوط کنید:

  • آب لیموی تازه
  • کمی سس سویا (یا یک جایگزین بدون گلوتن)
  • ریحان خشک و کمی پونه کوهی خشک

حرارت را زیاد کنید و اجازه دهید مواد دم بکشند تا مایع کمی غلیظ شود.

فشار دادن لیمو از طریق پرس مرکبات.

در انتها با پنیر پارمزان و ریحان یا جعفری تازه (اختیاری اما فوق العاده خوشمزه) بپاشید.

و فراموش نکنید که کمی طعم را امتحان کنید و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافی اضافه کنید!

این غذای مرغ پارمزان و کدو سبز لیمویی بسیار ساده است، اما به اندازه یک وعده غذایی که ساعت ها طول می کشد، خوشمزه است!

من به م،ای واقعی کلمه می توانستم هر روز آن را بخورم.

قاشق چوبی با کدو سبز، مرغ و پنیر پارمزان.

غذای ماهیتابه کم کربوهیدرات

در حالی که این دستور غذا به طور طبیعی کم کربوهیدرات است، وقتی آن را برای شام برای خانواده درست می‌کنم، معمولاً ا،یستم کربوهیدرات را تغییر می‌دهم و آن را در کنار یاسمن یا برنج قهوه‌ای یا گاهی اوقات نان تخت سرو می‌کنم.

در چند هفته گذشته، من دسته‌های بزرگی از این غذا درست می‌کردم و باقیمانده‌ی ناهار را در تمام هفته با پنیر دلمه و گوجه‌فرنگی گی، می‌خوردم. (و بله، من باقی مانده غذا را مستقیماً از یخچال می‌خورم، زیرا من یک هیولا هستم. 😂)

شما به راحتی می تو،د پروتئین (استفاده از گوشت چرخ کرده یا میگو و غیره) و همچنین سبزیجات (کدو زرد، کلم بروکلی و غیره) را تغییر دهید. این ساده، سریع و شگفت انگیز است!

مرغ، کدو سبز و پنیر پارمزان در بشقاب سفید.

یک سال پیش: مرغ و بروکلی چینی سریع و آسان
دو سال پیش: کشک لیمو قابلمه فوری شگفت انگیز
سه سال پیش: لود سوپ گل کلم پنیری
چهار سال پیش: مافین تخم مرغ و سبزیجات سالم
پنج سال پیش: گوشت خوک یون، لطیف { قابلمه فوری یا آرام پز}
شش سال پیش: سوپ ترتیلا مرغ { قابلمه فوری، اجاق گاز، آرام پز}
هفت سال قبل: بسته بندی کاهو بادام هندی {30 دقیقه غذا}
هشت سال پیش: گوشت ، کره ای و برنج {یا کینوا}: وعده غذایی ساده 20 دقیقه ای
نه سال پیش: سوپ سوسیس و لوبیا سفید توسک،
ده سال قبل: بسته بندی کاهوی مرغ آسیایی {سریع و خوشمزه}

ماهیتابه با مرغ، کدو سبز، پارمزان و قاشق چوبی.

ماهی تابه لیمو پارمزان مرغ و کدو سبز

بازده: 6 وعده های غذایی

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان کل: 30 دقیقه

  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 ½ پوند سینه یا ران مرغ بدون استخوان
  • نمک و فلفل و پودر سیر
  • 3 کم اهمیت کدو سبز (در کل حدود 1 پوند)
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • 1 قاشق سوپخوری من بید هستم
  • 1 قاشق چایخوری ریحان خشک شده
  • ¼ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
  • ½ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • جعفری یا ریحان تازه، ،د شده (اختیاری)
  • مرغ را خشک کنید و به قطعات لقمه ای برش دهید. با چند پیمانه نمک، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید. کدو سبز را به قطعات 1/2 اینچی ،د کنید. کنار بگذارید.

  • روغن را در یک تابه ن،ب 12 اینچی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا داغ و موج دار شود. تکه های مرغ را در یک لایه اضافه کنید. اجازه دهید بدون هم زدن به مدت 2-3 دقیقه بپزند تا یک طرف آنها طلایی شود. ورق بزنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید تا کاملا پخته شود. در یک بشقاب قرار دهید تا جایی که ممکن است روغن / مایع در ماهیتابه ذخیره شود.

  • ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و کدو سبز را یک لایه اضافه کنید. مجدداً اجازه دهید کدو سبز بدون هم زدن (برای به حدا،ر رساندن رنگ طلایی) به مدت 1-2 دقیقه بپزد. برگرد،د یا هم بزنید و برای یک یا دو دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید تا کدو سبز نرم شود (اما نه لطیف – بیش از حد پخته نشود).

  • مرغ را دوباره به ماهیتابه اضافه کنید و آب لیمو، سس سویا، ریحان و پونه کوهی را اضافه کنید. هم بزنید تا ،یب شوند.

  • حرارت را تا متوسط ​​زیاد کنید و 1 تا 2 دقیقه بپزید تا جوش بیاید و مایع غلیظ شود.

  • در صورت استفاده با پنیر پارمزان و سبزیجات تازه بپاشید. در صورت نیاز با نمک و فلفل اضافی مزه دار کنید.

خدمت: 1 خدمت ،، کا،ی: 196کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 3g، پروتئین: 28g، چربی: 8g، چربی های اشباع شده: 2g، کلسترول: 78میلی گرم، سدیم: 438میلی گرم، فیبر: 1g، قند: 2g

دنبال ، @MelsKitchenCafe در اینستاگرام و با استفاده از هشتگ دستور العمل هایی را که از وبلاگ من درست می کنید به من نشان دهید #ملسکی کافه. من عاشق دیدن همه خوبی هایی هستم که شما در آشپزخانه های خود به دست می آورید!

منبع دستور غذا: از کافه آشپزخانه مل

سلب مسئولیت: من یکی از شرکت‌کنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیله‌ای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایت‌های وابسته طراحی شده است. به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.




منبع: https://www.melskitchencafe.com/s،et-lemon-chicken-and-zuc،i/