سریعترین و سادهترین راه درستکردن دمی گوجه، کته کردن آن است. ابتدا باید پیاز را سرخکرده و سپس سیبزمینی، رب گوجه و ادویه مورد نظرتان را به آن اضافه کنید. وقتی برنج جوش آمد، موادی که از قبل تهیه کردید را به آن اضافه کرده و اجازه میدهید برنج بپزد. تمام آقایان که عاشق این خورش و طعم آن هستند، سرو آن را با پلو زعفرانی و ته دیگ لذیذ آن می پسندند.
اما شما میتوانید در مقاله معرفی غذاهای ایرانی، لیست کامل نام غذاهای ایرانی را هم مطالعه کنید. با این حال، آن که در قابلمه سنگی تهیه می شود بهترین طعم و مزه را دارد. برخی می گویند به مناسبت پایان زمستان و آغاز بهار در اسفند و مراسم نوروز توسط ایرانیان دوره ساسانیان پخته شده است.
آوازه این سوپ خوشمزه در شهر های ایران پیچیده اما کمتر کسی می تواند ادعا کند که به خوشمزگی شوربای ارومیه با آن حال و هوا خنک شوربا را در جای دیگری خورده باشد. یک تضاد جذاب و خوشمزه را در زاهدان تجربه کردن فقط با خورشت دوغ پای امکان دارد. این غذای محلی ترش مزه بسیار شبیه قیمه است حتی گاهی ممکن است با دیدن آن نیز همین برداشت را داشته باشید. چرا که به جای آب در پخت این خورشت از دوغ استفاده می شود و چه بهتر که دوغ هم محلی و ترش باشد. البته که بایددر استفاده از لیمو عمانی دقت کنید که ترشی خورشت نهایی به قاعده باشد. پیاد داغ، زردچوبه، لپه را مخلوط میکنید و گوشت را اضافه میکنید.
- برای پخت زرشک پلو با مرغ به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی، ابتدا باید مواد اولیه آن را آماده کرد.
- رشته پلو که از انواع غذاهای ایرانی میباشد که در روز های خاص به عنوان رسومات ایرانی این غذا سرو میشود و به همین دلیل از انواع غذای مجلسی ایرانی محسوب میشود.
- همانطور که این غذا از اسمش پیداست از ترکیت مرغ که معمولاً سینه و ران مرغ است به همراه برنج زعفرانی و زرشک درست میشود.
- که در دنیا هم شهرت بسیار زیادی را به خود اختصاص داده است.
در ماهی شکم پر موادی مانند سیر، نعناع و جعفری به همراه گشنیز، انار جنگلی یا رب انار و گردوی خرد شده بریزید. البته بسته به محل زندگی و نوع ماهی میتوانید مواد داخل آن را تغییر دهید. سوپ نیز به عنوان پیش غذا و غذای اصلی در برنامهی غذایی خانمهای خانه دار قرار میگیرد. یکی از غذاهای خوشمزه و خاص که طرز تهیه آن بسیار راحت است، طرز تهیه مرغ سوخاری ترد و پفکی است. برای تهیه سالاد الویه ابتدا تخم مرغ و سیب زمینی را میگذاریم کاملاً بپزد.
۲- قورمه سبزی
انواع کباب و کوبیده در میان ایرانی ها و گردشگران نیز بسیار معروف و پرطرفدار می باشد. البته در هر ۲ مدل طبخ، این خورش همیشه طعم و عطر عالی و پرطرفدار خود را دارد. آموزشگاه آریا با عنوان “آریا کویت” در سال ۱۳۸۶ در کشور کویت شروع به کارکرد. پیشهاد می کنیم مقاله کلاس آشپزی را برای اطلاعات بیش تر مطالعه فرمایید. آموزشگاه آریا تهران به عنوان بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران، بهترین خدمات آموزشی آشپزی را به شما عزیزان ارائه می کند. اگر به مطالعه این مقاله علاقمند بودید بهتر است از مقاله غذاهای محلی استان های مختلف نیز دیدن کنید.
لیست غذاهای ایرانی:
پختن این خورشت خوشمزه آداب خاصی دارد و جا انداختن آن کار هرکسی نیست. قورمه سبزی طرفداران بیشماری بین گردشگران خارجی به خود اختصاص داده است. داخل رولت را نیز میتوان با انواع مواد از جمله تخممرغ آبپز، گردو، زرشک و سبزیجات معطر پر کرد. رولت گوشت هم با نان و هم با برنج در کنار سس مخصوص سرو میشود و اصالت آن به کشورهایی چون آلمان، اسکاندیناوی، بلژیک و هلند بازمیگردد.
ترشی تره نوعی خورشت است که در گیلان و مازندران طبخ میشود. ولی اگر از اسم آن حدس زدید که ترش است در این مورد موفق بوده اید چون بی اغراق واقعا ترش است و اگر علاقه به غذاهای ترش دارید پیشنهاد میکنیم این خورشت بی نظیر را حتما امتحان کنید. غذاهای شمال ایران جز معدود غذاهایی هستند که پایشان را به سفره همه ایرانیها باز کردهاند. این خورشت لذیذ هم به تنهایی و هم به همراه ماهی دودی در شمال سرور میشود.
بهترین غذاهای ایرانی و غذاهای استان ایلام
در طرز تهیه خورش گیجاواش شمالی از یک سبزی محلی به اسم گیجاواش به همراه تخم مرغ و سیر استفاده میشود. در فهرست غذاهای ایرانی، «خورش کنگر» یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که اواخر تابستان تا اوایل زمستان میتوانید با کنگر تازه آن را درست کنید. در طرز تهیه خورش کنگر از سبزیهایی مثل جعفری و نعنا هم استفاده میشود. در منوی غذای ایرانی، نمیتوان از «کوفته تبریزی» چشم پوشی کرد.
پیچک و کینوال، دو نوع سبزی کوهی با طعمی تند و تیز هستند که تنها در فصل بهار پیدا میشوند؛ به همین دلیل این نان را در دیگر فصول سال با تره یا پیازچه درست میکنند. نان کلانه بهصورت سنتی در تنور یا روی ساج گلی یا سنگی درست میشود؛ ولی میتوان آن را روی گاز یا فر نیز طبخ کرد. این نان معمولا بهعنوان میان وعده، عصرانه یا پیشغذا همراه با دوغ و ماست محلی سرو میشود. فلافل یکی از غذاهای سنتی و خیابانی خاورمیانه است که در ایران و بهخصوص در شهرهای جنوبی طرفداران بسیاری دارد. فلافل به توپها یا کتلتهای سرخ شدهای از نخود چرخشده، باقلای سبز چرخ شده یا هر دو گفته میشود.