مینی رول دارچین: دستورالعمل گام به گام


این مینی رول‌های دارچینی نسخه‌ای به اندازه یک رول دارچینی ک،یک با فضای داخلی نرم و بالش‌دار و بیرونی قهوه‌ای طلایی است که کمی ترد با لعاب شیرینی آغشته شده است. این لقمه ها با نصف شکر سایر دستورهای رول دارچین درست می شوند و به همان اندازه خوشمزه هستند!

چرا ما این مینی رول های دارچینی را دوست داریم

اگر عاشق طعم رول دارچینی هستید اما به دنبال گزینه سالم تری هستید، این مینی رول دارچینی برای شما من، است! این مینی رول‌ها که با خمیر نرم و غلات کامل و شیرین شده با کمی شکر درست شده‌اند، ،یبی خوشمزه و مغذی روی شیرینی‌های ک،یک هستند.

من می دانستم که برای مدت طول، می خواهم دستور تهیه رول دارچین سالم تری را در سایت خود داشته باشم. دختر من واقعاً در درست ، رول دارچین مهارت دارد و آ، هفته های زیادی بود که از آنها لذت بردیم. با این حال، دستور العملی که ما معمولاً استفاده می کنیم با کره آغشته شده بود، روی آن مقادیر زیادی شکر قهوه ای، شکر سفید و دارچین اضافه شده بود. اشتباه نکنید… آنها شگفت انگیز بودند. اما می‌دانستم که می‌تو،م بهتر عمل کنیم، و می‌دانستم که تنها با چند تغییر، می‌تو،م همچنان خوشمزه باشند، در حالی که بیشتر شکری که استفاده می‌کردیم را کاهش دهیم.

و ما این کار را کردیم! این مینی رول‌های دارچینی بسیار خوشمزه هستند، به راحتی درست می‌شوند و بعد از خوردن آن‌ها احساس سنگینی در شما ایجاد نمی‌کنند!

مواد لازم برای این دستور

  • آرد: اگر فواید آرد سبوس‌دار را می‌خواهید، اما مانند بافت محصولات پخته شده با آرد همه منظوره، یک مصالحه خوب، آرد شیرینی کامل گندم است. این نوع آرد از گندم کامل ریز آسیاب شده تهیه می شود و نسبت به آرد سبوس دار معمولی پروتئین کمتری دارد. می توان از آن به ،وان جایگزینی برای آرد همه منظوره در بسیاری از دستور العمل ها از جمله رول دارچین استفاده کرد. عطر و طعم کمی آجیلی اضافه می کند و می تواند بافت غلیظ تری به رول ها بدهد.
  • مخمر: مخمر خشک فعال چیزی است که در این دستور غذا به آن گفته می شود. این نوع مخمر باید قبل از اضافه ، آن به دستور غذا، در مقدار کمی آب گرم یا شیر فعال شود.
  • شیر: بدون شیرینی، با حداقل 1٪ چربی شیر چیزی است که من برای این دستور توصیه می کنم. شیر به خمیر رطوبت می افزاید و به ایجاد بافت نرم و لطیفی کمک می کند. همچنین به رول های دارچینی غنا و طعم می بخشد.
  • کره: بدون نمک بهترین است.
  • تخم مرغ: یک تخم مرغ بزرگ تمام چیزی است که لازم است. به ،باندن مواد به یکدیگر کمک می کند. همچنین به رنگ و بافت رول های تمام شده کمک می کند.
  • شکر قهوه ای: به ایجاد یک مرکز کاراملی و لکه دار در هنگام پخت کمک می کند.
  • پنیر خامه ای: برای لعاب مورد نیاز است.

آرد شیرینی گندم کامل چیست؟

این رول های دارچینی با مقداری آرد شیرینی کامل شروع شد. آرد گندم کامل معمولی سنگین تر و متراکم تر است. وقتی می خواهید شیرینی ظریف تری درست کنید، اما سعی می کنید تا حد امکان از گندم کامل استفاده کنید، آرد شیرینی گندم کامل گزینه بسیار خوبی است. بر اساس سایت آسیاب قرمز باب،

بسیاری از مردم می پرسند که آرد شیرینی سبوس دار چه تفاوتی با آرد گندم کامل دارد؟ ساده است: آرد شیرینی گندم کامل از گندم نرم سفید آسیاب می شود، در حالی که آرد گندم کامل معمولی از گندم سخت قرمز آسیاب می شود. میزان پروتئین آن نسبت به آرد سبوس دار معمولی کمتر است و محصولات پخته شده غلات کامل مانند پوسته پای، کلوچه، نان های سریع، شیرینی ها و کلوچه ها را درست می کند، با این حال مواد مغذی سبوس و جوانه را حفظ می کند. (منبع)

کدام مخمر برای مینی رول دارچینی بهترین است؟

دو نوع اصلی مخمر در پخت و پز استفاده می شود. مخمر خشک فعال و مخمر فوری.

مخمر خشک فعال با خشک ، سلول های مخمر در فرآیندی ساخته می شود که مقداری از رطوبت را از بین می برد. در نتیجه، نسبت به مخمر فوری قدرت کمتری دارد و به مدت زمان بیشتری برای ور آمدن نیاز دارد. مخمر خشک فعال باید قبل از اضافه شدن به خمیر در آب گرم (110-115 درجه فارنهایت) حل شود. بهتر است مخمر را با اضافه ، آن به مقدار کمی آب گرم با مقدار کمی شکر (یا عسل) اثبات کنید (آن را آزمایش کنید تا از فعال بودن آن مطمئن شوید) و قبل از استفاده از آن در دستور غذا صبر کنید تا کف کند. .

مخمر فوری که به ،وان مخمر سریع یا سریع الاثر نیز شناخته می شود، نسبت به مخمر خشک فعال ریزتر آسیاب می شود و رطوبت بیشتری دارد. قوی تر از مخمر خشک فعال است و قبل از افزودن به خمیر نیازی به حل شدن در آب ندارد. همچنین به زمان افزایش کمتری نیاز دارد.

به طور کلی، می تو،د از مخمر فوری یا مخمر خشک فعال در دستور غذا استفاده کنید، اما ممکن است لازم باشد زمان افزایش آن را کمی تنظیم کنید. اگر از مخمر خشک فعال در دستور العملی استفاده می کنید که به مخمر فوری نیاز دارد، ممکن است لازم باشد قبل از افزودن مخمر به خمیر زمان بالا آمدن آن را افزایش دهید و آن را ثابت کنید.

چگونه مینی رول دارچین درست کنیم؟

  • مخلوط ،. با ،یب شیر گرم و مخمر شروع کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند تا مایه کف کند. این در مورد مخمر خشک فعال کلیدی است. بقیه مواد را با هم مخلوط کرده و 5-7 دقیقه به آن نیاز دارید. من همیشه از همزن ایستاده ام با قلاب خمیر استفاده می کنم.
  • صعود ،. این خمیر را بسته به گرمای خانه 1 تا 2 ساعت می گذارید. وقتی اندازه آن تقریبا دو برابر شد، به اندازه کافی بلند شد.
  • رول. این ،مت جالبشه! خمیر را سوراخ کرده و سپس آن را به شکل مستطیل در می آورید. اندازه در اینجا واقعاً مهم است زیرا وقتی آن را حلقه می‌کنید، می‌خواهید بلند و لاغر باشد تا بتو،د تکه‌های کوچک و بامزه‌ای از خمیر را برش دهید که در قالب مینی مافین شما قرار می‌گیرد. باید خمیر را به شکل مستطیل به ابعاد 9 در 18 اینچ باز کنید.
  • گسترش. در یک کاسه کوچک، شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کنید. کره نرم شده را روی سطح خمیر ،ید، سپس مخلوط شکر دارچین را روی آن بپاشید. خمیر را محکم به شکل کنده در بیاورید.
  • تکه. با یک چاقوی تیز یا یک تکه نخ دندان، خمیر را به 24 تکه یکنواخت با عرض تقریبی 1 اینچ برش دهید. مینی رول ها را در قالب مافین چرب شده قرار دهید. روی رول ها را با حوله بپوش،د و اجازه دهید 30 دقیقه دیگر ور بیایند.
  • پخت. فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. رول ها را به مدت 12-15 دقیقه یا تا زم، که قهوه ای طلایی شوند بپزید. قبل از اضافه ، لعاب، اجازه دهید چند دقیقه خنک شوند.

چه اتفاقی می افتد اگر رول های دارچین شما بیش از حد بلند شوند؟

با بالا آمدن خمیر، حفره های هوا در خمیر ایجاد می شود. اگر خمیر زیاد بلند شود، ممکن است خمیر خیلی پف کند و در هنگام پخت حالت خود را حفظ نکند. رول های دارچین نیز ممکن است خیلی بزرگ شوند، که می تواند پخت یکنواخت آنها را دشوار کند.

اگر متوجه شدید که خمیر خیلی سریع بالا می‌آید، می‌تو،د آن را با مشت فشار دهید تا مقداری از هوا آزاد شود و سپس دوباره اجازه دهید برای مدت زمان کوتاه‌تری ور بیاید. همچنین می تو،د خمیر را در یخچال قرار دهید تا روند ور آمدن آن کم شود.

نکاتی برای تهیه مینی رول دارچینی شگفت انگیز

  1. از مخمر تازه استفاده کنید: اگر مخمر شما قدیمی است، ممکن است آنقدر قوی نباشد و سپس رول های دارچینی شما به درستی بلند نشوند. اگر از مخمر خشک استفاده می کنید، قبل از اضافه ، آن به خمیر، مطمئن شوید که هنوز فعال است و آن را در آب گرم صاف کنید.
  2. خمیر را خوب ورز دهید: ورز دادن خمیر به رشد گلوتن کمک می کند، که به رول ها بافت نرم و لطیفی می دهد. خمیر را به مدت 5-7 دقیقه ورز دهید تا یکدست و کشدار شود.
  3. رول ها را زیاد نپزید: مینی رول‌های دارچینی می‌توانند به سرعت بیش از حد بپزند، بنابراین حین پخت مراقب آن‌ها باشید. آنها باید قهوه ای طلایی و پخته شوند، اما همچنان نرم و لطیف باشند.

غذاهای پخته شده مورد علاقه بیشتر

  • 2 1/4 فنجان ها آرد شیرینی کامل گندم یا آرد گندم کامل سفید
  • 1 قاشق سوپخوری مخمر خشک فعال
  • 3/4 فنجان شیر گرم
  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک ذوب شده
  • 1 بزرگ تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک

لعاب

  • 2 اونس پنیر خامه ای نرم شد
  • 1/2 فنجان شکر پودر شده
  • 1 قاشق سوپخوری شیر
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • در یک کاسه کوچک، شیر گرم و مخمر را با هم مخلوط کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند تا مایه کف کند.

  • در کاسه همزن با قلاب خمیر، کره ذوب شده، تخم مرغ، شکر قهوه ای و نمک را اضافه کنید. مخلوط مایه را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

  • آرد شیرینی گندم کامل را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود. اگر خمیر خیلی ،بنده بود، به میزان لازم هر بار 1 قاشق غذاخوری آرد بیشتری اضافه کنید. خمیر باید ،بناک باشد، اما ،بناک نباشد. خمیر را به مدت 5-7 دقیقه ورز دهید تا یکدست و کشدار شود.

  • خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوش،د. بگذارید ۱ تا ۲ ساعت در جای گرم یا تا زم، که حجمش دو برابر شود دم بکشد.

  • بعد از اینکه خمیر ور آمد، آن را با مشت بکوبید و روی یک سطح آردپاشی شده به شکل یک مستطیل بزرگ به ابعاد 9 اینچ در 18 اینچ باز کنید.

  • در یک کاسه کوچک، شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کنید. کره نرم شده را روی سطح خمیر ،ید، سپس مخلوط شکر دارچین را روی آن بپاشید.

  • خمیر را محکم به شکل کنده درآورید، سپس آن را به 24 تکه به عرض حدود 1 اینچ برش دهید. مینی رول ها را در قالب مافین چرب شده قرار دهید.

  • روی رول ها را با حوله بپوش،د و اجازه دهید 30 دقیقه دیگر ور بیایند. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. رول ها را به مدت 12-15 دقیقه یا تا زم، که قهوه ای طلایی شوند بپزید. اجازه دهید چند دقیقه خنک شوند و لعاب را اضافه کنید.

  • برای تهیه لعاب، پنیر خامه ای نرم شده را در یک کاسه همزن با اندازه متوسط ​​اضافه کنید. با همزن دستی پنیر خامه ای را بزنید تا یکدست شود. پودر قند و شیر و و،ل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و ، رنگ شود. روی مینی رول های دارچینی ،ید و لذت ببرید!

کا،ی: 93کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 15g | پروتئین: 2g | چربی: 3g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 0.3g | چربی اشباع شده: 1g | چربی ترانس: 0.1g | کلسترول: 15میلی گرم | سدیم: 64میلی گرم | پتاسیم: 69میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 6g | ویتامین A: 120IU | ویتامین سی: 0.01میلی گرم | کلسیم: 25میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/healthy-mini-cinnamon-rolls/