میگو سرخ کن هوای عالی – طعم پوست


این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای من را بخو،د.

وقتی می‌خواهم یک شام سریع در شب‌های شلوغ هفته درست کنم، دوست دارم این میگو سرخ‌کننده هوا را درست کنم که هر بار کاملاً بیرون می‌آید.

هوا سرخ کن میگو
میگو سرخ کن هوا

میگو یکی از غذاهایی است که من برای یک وعده غذایی سریع در شب استفاده می کنم، و سرخ ، در هوا یکی از روش های مورد علاقه من برای تهیه آنهاست! این می،ای سرخ کن بدون نان در کمتر از 10 دقیقه آماده می شوند و در کاسه ها، سالادها یا به ،وان غذای اصلی با سبزیجات سرو می شوند. برای دستور العمل های ساده تر سرخ کن بادی، ساندویچ ماهی سالمون سرخ کن هوا، شام میگو کاجون و رول تخم مرغ میگو را امتحان کنید.

هوا سرخ کن میگو

مواد لازم برای سرخ ، میگو

  • میگو: 32 میگو جامبو را پوست بگیرید و جدا کنید.
  • ادویه ها: پودر سیر، پاپریکا شیرین، جعفری خشک، نمک
  • روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری روغن را با ادویه جات مخلوط کنید.
  • قاچ لیمو برای خدمت

مدت زمان سرخ ، میگو در هوا

  • مخلوط ادویه: ادویه ها را با روغن ،یب کنید و سپس میگو را اضافه کنید.
  • سرخ ،ی هوا: می،ای خام را به صورت یک لایه در سبد بچینید. اگر همه آنها جا نیفتند، ممکن است مجبور شوید دسته دیگری را انجام دهید. آنها را در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت پنج تا شش دقیقه سرخ کنید و سبد را تا نیمه تکان دهید.

چه چیزی را با میگو سرخ کن با هوا سرو کنیم

نحوه نگهداری میگو

می،ای باقی مانده را در ظروف در بسته به مدت سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید. می تو،د آن ها را سرد بخورید یا به مدت 30 ث،ه در مایکروویو گرم کنید.

تغییرات:

  • میگو: برای صرفه جویی در زمان می تو،د میگوی تازه یا منجمد را ،یداری کنید که از قبل پوست کنده و جدا شده است. اگر از میگو منجمد استفاده می کنید، قبل از اضافه ، ادویه ها آن را آب کنید.
  • ادویه ها: ادویه جات ترشی جات را با مخلوط های فروشگاهی مورد علاقه خود، مانند خلیج اولد یا تاجین، تغییر دهید یا ،یب خود را بسازید. پودر پیاز را اضافه کنید یا جعفری را با پونه کوهی عوض کنید.
  • سرخ کن هوا ندارید؟ مشکلی نیست! هر طرف آنها را حدود سه دقیقه در ماهیتابه بپزید.

هوا سرخ کن میگو

میگو با تکه های لیمو

دستور العمل های بیشتر میگو که دوست خواهید داشت:

نظرات شما مفید است! اگر این را سالم امتحان کرده اید دستور پخت میگو با هوا سرخ کن یا هر مورد دیگری در Skinnytaste، فراموش نکنید به دستور غذا امتیاز دهید و برام نظر بذار زیر و اگر از آن ع، گرفتید با من به اشتراک بگذارید اینستاگرام بنابراین می توانم آن را دوباره در استوری هایم به اشتراک بگذارم!

میگو سرخ کن هوا

2

216 کال
29 پروتئین
2 کربوهیدرات ها
9.5 چربی ها

زمان آماده سازی: 4 دقیقه

زمان پخت: 6 دقیقه

زمان کل: 10 دقیقه

وقتی می‌خواهم یک شام سریع در شب‌های شلوغ هفته درست کنم، دوست دارم این میگو سرخ‌کننده هوا را درست کنم که هر بار کاملاً بیرون می‌آید.

  • 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافی
  • 3/4 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 3/4 قاشق چایخوری فلفل شیرین
  • 3/4 قاشق چایخوری جعفری خشک شده
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 32 جامبو میگوی پوست کنده و رگه شده، (1 ¼ پوند)
  • قاچ لیمو، برای خدمت
  • روغن را با ادویه ها در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید.

  • میگو را اضافه کنید و با مخلوط چاشنی دو طرف خوب مخلوط کنید تا بپوشد.

  • می،ا را در سبد سرخ کن بادی به صورت تک لایه و به صورت دسته ای بچینید.

  • با دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 5 تا 6 دقیقه در هوا سرخ کنید و سبد را تا نیمه تکان دهید.

  • با تکه های لیمو سرو کنید.

خدمت: 8میگو جامبو، کا،ی: 216کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 2g، پروتئین: 29g، چربی: 9.5g، چربی های اشباع شده: 2g، کلسترول: 210میلی گرم

کلید واژه ها: میگو سرخ کن، دستور تهیه میگو آسان، کم کربوهیدرات، ایده های شام سریع




منبع: https://www.skinnytaste.com/perfect-air-fryer-shrimp/