وافل مخمر گندم کامل – دستور العمل های فصلی سالم


این وافل مخمر 100% گندم کامل، دل،ب، پر از طعم مخمری لذیذ و ،یبی عالی از سبک و ترد است. این وافل ها یک صبحانه خوشمزه هستند که فقط چند دقیقه طول می کشد تا با هم مخلوط شوند، سپس تنها کاری که باید انجام دهید این است که بنشینید و اجازه دهید مخمر جادوی خود را انجام دهد! علاوه بر این، این خمیر را می توان از قبل آماده کرد و یک شب در یخچال نگهداری کرد تا صبحانه ای سریع، آسان و مقوی داشته باشد.

نمای بالای سر از وافل های مخمر گندم کامل با توت های تازه در بشقاب سفید

چرا ما عاشق دستور العمل وافل مخمر 100٪ گندم هستیم؟

برای ما، برخی از دستور العمل ها باید در زرادخانه تکرارهای شما باقی بمانند. نان سبوس دار ما یکی از آن دستور العمل هاست زیرا مطمئنم همه ما می تو،م قبول کنیم که هیچ چیز بهتر از نان داغ، تازه و خانگی مستقیماً از فر نیست. و این دستور العمل وافل مخمر کامل گندم یکی دیگر از دستور العمل ها است. این وافل ها سبک هستند و در عین حال ظاهری کاملاً ترد دارند و مملو از طعم هستند – هر چیزی که یک صبحانه مقوی باید باشد!

بنابراین، دفعه بعد که به دنبال یک صبحانه سالم، مغذی و آسان برای آ، هفته هستید که تمام خانواده آن را دوست داشته باشند. یا باید آن مهمانان برانچ تعطیلات را تحت تأثیر قرار دهید، حتماً یک دسته از این وافل های گندم کامل مخمر شده را تهیه کنید. و مطمئن شوید که آن را با انواع توت های تازه و یک حبه خامه فرم گرفته برای یک صبحانه ملایم که مطمئناً همه آن را دوست دارند، اضافه کنید.

نکات مهم دستور غذا

  • ساخته شده با آرد سبوس دار مغذی برای کمک به شما در طول روز!
  • سریع و آسان برای آن صبحانه تنبل آ، هفته اما به اندازه کافی شیک برای یک برانچ تعطیلات
  • تعادل کامل طعم بین آرد کمی آجیلی و آن طعم مخمری خوشمزه
  • برای تهیه غذا عالی است – خمیر را می توان زودتر آماده کرد و وافل ها را می توان منجمد و دوباره گرم کرد!
  • خمیر و رویه ها را می توان به دلخواه شخصی سازی کرد

دستور العمل های بیشتر برای صبحانه سبوس دار

مواد اصلی این دستور غذا

مواد در کاسه هایی با روکش متنی
  • مخمر: حتما از مخمر فوری یا سریع استفاده کنید زیرا هر یک از این مخمرها را می توان مستقیماً با مواد خشک مخلوط کرد و نیازی به حل شدن در آب ندارد.
  • شیر گرم: شیر را قبل از ،یب با سایر مواد به دمای 120 تا 130 درجه فارنهایت گرم کنید. شیر گرم شده به سرعت تمام مواد خشک را به دمای گرم تری می رساند که به درستی خمیر کمک می کند. اگر از شیر سرد یا خنک‌تری استفاده می‌کنید، انتظار داشته باشید که خمیر بیشتر طول بکشد.
  • آرد گندم کامل: ما از آرد سبوس دار سفید استفاده کردیم زیرا طعم ملایم تر را ترجیح می دهیم. آرد سبوس دار سفید را می توان در راهروی پخت ا،ر خواربار فروشی ها یافت یا به صورت آنلاین سفارش داد. اگر نمی تو،د آن را پیدا کنید، با خیال راحت از آرد سبوس دار معمولی استفاده کنید و توجه داشته باشید که وافل ها طعم “گندم” قوی تری خواهند داشت.
  • منگنه آشپزخانه: تخم مرغ، کره، نمک، عصاره و،ل خالص، شربت افرا

آموزش گام به گام برای تهیه این دستور

مرحله 1: خمیر را درست کنید

در یک کاسه بزرگ، شیر داغ، کره، تخم مرغ، شربت افرا و و،ل را با هم مخلوط کنید. سپس آرد، مخمر و نمک را به آن اضافه کنید.

نکته حرفه ای: از یک کاسه بزرگ (حداقل 8 فنجان) برای مخلوط ، خمیر استفاده کنید زیرا اگرچه فقط با 3 3/4 فنجان خمیر شروع می شود، اما بعد از 1 ساعت به 6 1/2 فنجان می رسد!

مرحله 2: هم بزنید تا ،یب شوند

با یک کاردک سیلی، یا قاشق چوبی هم بزنید تا ،یب شوند و توجه داشته باشید که توده ها وجود خواهند داشت. بیش از حد مخلوط نکنید.

مرحله 3: اجازه دهید خمیر استراحت کند

روی کاسه را با پ،تیک بپوش،د و اجازه دهید خمیر در دمای اتاق بماند تا حجم آن دو برابر شود، حدود 1 ساعت. سپس به یخچال منتقل کنید و یک شب سرد نگه دارید یا در مرحله بعد به پخت ادامه دهید.

مرحله 4: وافل ها را بپزید

اتو وافل را از قبل گرم کنید. با استفاده از برس شیرینی پزی یا اسپری پخت و پز روی اتو را با روغن آغشته کنید. یک فنجان خمیر را در وسط سینی بریزید. درب را ببندید و حدود 3 و نیم تا 5 دقیقه یا تا زم، که قهوه ای طلایی و ترد شود بپزید. آن را بردارید، اجازه دهید خنک شود، روی آن مواد مورد علاقه را بپوش،د و لذت ببرید!

وافل مخمر گندم تمام شده در آهن وافل

سوالات متداول و نکات تخصصی

باقیمانده، انجماد و گرم ، مجدد

باقی مانده: باقی مانده وافل را حدا،ر تا 1 روز در یخچال نگهداری کنید.

انجماد: این وافل ها منجمد عالی هستند و حتی آن بافت ترد را حفظ می کنند! برای یخ زدن، وافل های پخته شده را روی یک ورقه شیرینی قرار دهید و در فریزر قرار دهید. وقتی وافل ها سفت شدند، آن ها را به یک کیسه زیپ دار مخصوص فریزر منتقل کنید، هوا را فشار دهید و تا 2 ماه در یخ نگه دارید.

گرم ، مجدد: برای گرم ، مجدد، وافل را جدا کرده یا به قطعات برش دهید. سپس وافل را در توستر قرار دهید و برشته کنید تا کاملاً ترد و داغ شود. نکته: اگر توستر شما گزینه “یخ زده” را دارد، توصیه می کنیم از آن استفاده کنید. اگر نه، با درجه پایین‌تر گرم کنید و چند بار برشته کنید تا گرم شود.

دستورالعمل وافل شبانه

برای آماده ، از شب قبل: طبق دستورالعمل مرحله 3 آماده کنید. پس از اینکه خمیر به مدت یک (1) ساعت روی پیشخوان بلند شد، کاسه درب را به یخچال منتقل کنید و تا 8 ساعت آن را نگه دارید. وقتی آماده برای لذت بردن بودید، طبق دستور مرحله 4 بپزید، به خاطر داشته باشید که ممکن است کمی بیشتر طول بکشد زیرا خمیر سرد می شود.

تغییراتی که باید امتحان کنید

در حالی که این دستور غذای وافل همان طور که هست خوشمزه است، با اضافه ، یک یا چند مورد زیر آن را به سطح بعدی ارتقا دهید:

  • 2 قاشق چایخوری پوست پرتقال
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • ½ قاشق چایخوری هل آسیاب شده
  • با طعم دهنده های خود خلاقیت به ،ج دهید

تاپینگ وافل و پیشنهادات سرو

ما عاشق وافل با گوشت صبحانه شور مانند ژامبون، بیکن یا سوسیس هستیم. بیکن شیرینی افرا فلفل سیاه ما را برای یک غذای خاص امتحان کنید!

این دستور تهیه وافل مخمر کامل گندم را با یک تاپینگ وافل خوشمزه مانند:

  • کمپوت ریواس تازه
  • کولیس توت فرنگی
  • توت های تازه
  • موز ورقه شده با گردوی برشته شده،
  • میوه های فصلی مخلوط تازه
  • یک قطره شربت افرا یا عسل
  • پودر قند بپاشید
  • خامه زده شده

دستور العمل های اضافی برای امتحان ،

  • کرپ های گندم سبوس دار خانگی به راحتی پخته می شوند، می توان آنها را با پر ، شیرین یا خوش طعم پر کرد و افزودنی عالی برای یک برانچ، صبحانه یا حتی شام سالم است!
  • وافل کیک هویج تلاقی کاملی بین یک وافل سبوس دار سالم و یک تکه کیک هویج فاسد است. این وافل ها به اندازه کافی خوشمزه هستند که می توان در آن صبح های تنبل آ، هفته از آن لذت برد، اما به اندازه کافی شیک هستند که در طول تعطیلات از مهمانان خانه پذیرایی کنند.
  • ترد و در عین حال سبک، این وافل بادام با شربت عسل پرتقال زغال اخته در هر زمان از سال یک خوراکی خاص است. سرشار از طعم لطیف بادام و روی آن شربت ترش و در عین حال شیرین این وافل ها را به یک خوراکی کاملاً منحط تبدیل می کند!
وافل های مخمر گندم کامل با انواع توت ها روی یک بشقاب سفید با شربت ریخته شده روی آن

از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!

آشپزی مبارک! ~کتی

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این وافل مخمر 100% گندم کامل یک صبحانه خوشمزه است که می توان آن را از قبل آماده کرد و یک شب در یخچال نگهداری کرد. فقط چند دقیقه طول می کشد تا با هم مخلوط شوند، سپس فقط بنشینید و اجازه دهید مخمر جادویی خود را انجام دهد. آنها سبک و ترد با طعم مخمری خوشمزه هستند.


  • 1 1/2 فنجان شیر، تا 120-130 درجه حرارت داده شود
  • 5 قاشق غذاخوری کره بدون نمک، ذوب شده
  • 3 تخم مرغ های بزرگ
  • 2 قاشق غذاخوری شربت افرا یا عسل
  • 1 قاشق چای خوری عصاره و،ل خالص
  • 3/4 قاشق چایخوری نمک
  • 2 فنجان آرد گندم کامل یا آرد گندم کامل سفید
  • 2 1/4 قاشق چایخوری مخمر فوری یا سریع


  1. در یک کاسه بزرگ، شیر داغ، کره، تخم مرغ، شربت افرا و و،ل را با هم مخلوط کنید. آرد، مخمر و نمک را اضافه کنید.
  2. با کفگیر سیلی، یا قاشق چوبی هم بزنید تا ،یب شود. بیش از حد مخلوط نکنید. خمیر کاملا صاف نخواهد بود.
  3. روی کاسه را با پ،تیک بپوش،د و بگذارید در دمای اتاق بماند تا حجم آن دو برابر شود، حدود 1 ساعت. به یخچال منتقل کنید و یک شب سرد نگه دارید یا در مرحله 4 به پخت ادامه دهید.
  4. اتو وافل را از قبل گرم کنید. با استفاده از برس شیرینی پزی یا اسپری آشپزی با روغن بپوش،د. یک فنجان از خمیر را در وسط سینی بریزید و در صورت ،وم با کفگیر سیلی، کمی پخش کنید. (به یادداشت مراجعه کنید) درب ظرف را ببندید و طبق دستورالعمل سازنده، 3 و نیم تا 5 دقیقه، مدت زمان توصیه شده را بپزید.

یادداشت

نکته: ما از یک وافل 7 اینچی و یک فنجان خمیر استفاده کردیم و متوجه شدیم که این مقدار من،ی برای پر ، اتو وافل بدون ریختن آن است. برای دیدن مقدار خمیر توصیه شده، با کتابچه راهنمای کاربر اتو وافل خود مشورت کنید. توجه داشته باشید که با پختن پخش می شود و منبسط می شود.

از یک کاسه بزرگ (حداقل 8 فنجان) برای مخلوط ، خمیر استفاده کنید زیرا اگرچه فقط با 3 3/4 فنجان خمیر شروع می شود، اما بعد از 1 ساعت به 6 1/2 فنجان می رسد!

باقیمانده: باقی مانده وافل ها را حدا،ر تا 1 روز در یخچال نگهداری کنید.

یخ زدن: این وافل ها منجمد عالی هستند و بافت ترد خود را حفظ می کنند. برای یخ زدن، وافل های پخته شده را روی یک ورقه شیرینی قرار دهید و در فریزر قرار دهید. وقتی سفت شدند، آنها را به کیسه زیپی منتقل کنید، هوا را فشار دهید و تا 2 ماه یخ زده نگه دارید.

برای گرم ،: برای گرم ، دوباره آنها را بشکنید یا به قطعات برش دهید. آنها را داخل توستر قرار دهید و برشته کنید تا کاملا ترد و داغ شوند. اگر توستر شما دارای گزینه “یخ زده” است از آن استفاده کنید. اگر اینطور نیست، ممکن است بخواهید از تنظیمات پایین تری استفاده کنید و آنها را چند بار برشته کنید.

را به جلو: برای آماده سازی از قبل از مرحله 3. پس از اینکه خمیر به مدت یک (1) ساعت روی پیشخوان ور آمد، کاسه درب را به یخچال منتقل کنید و تا 12 ساعت سرد نگه دارید. طبق دستور مرحله 4 بپزید. توجه داشته باشید که ممکن است کمی بیشتر طول بکشد تا خمیر سرد شود.

  • زمان آماده سازی: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه
  • دسته بندی: صبحانه
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 فنجان
  • کا،ی: 484
  • چربی: 22 گرم
  • کربوهیدرات ها: 55 گرم
  • فیبر: 9 گرم
  • پروتئین: 9 گرم

کلید واژه ها: وافل مخمر گندم کامل، وافل مخمر گندم کامل، وافل مخمر گندم کامل، وافل مخمر گندم کامل، وافل مخمر گندم کامل


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/w،le-wheat-yeast-waffles/