گوشت بوقلمون سالم با رزماری


این نان گوشت بوقلمون سالم با رزماری یک جایگزین عالی برای ،، است که می خواهند کمتر گوشت قرمز بخورند. اگر عاشق میت لوف هستید، پس این دستور غذا برای شما من، است!

گوشت بوقلمون سالم با رزماری.

شما را نمی دانم، اما من دائما به دنبال راه های جدیدی برای استفاده از بوقلمون آسیاب شده هستم. کلوچه گوشت بوقلمون من با بیکن در خانه ما ک،یک است، اما من می‌خواستم نسخه جدیدی از میت‌لوف را برای اضافه ، به کارنامه خود بیاورم. این لوف گوشت بوقلمون سالم با رزماری خوشمزه است و در بین خانواده من بسیار مورد توجه قرار گرفت و خیلی سریع جمع شد. اگر به یک دستور غذای جدید و سالم برای شام نیاز دارید، دیگر به دنبال آن نباشید!

،اصر

  • بوقلمون زمینی: چربی و کا،ی کمتری نسبت به گوشت قرمز دارد، اما همچنان منبع عالی پروتئین است.
  • پیاز: پیاز سفید طعم ملایمی دارد اما کاراملی می‌شود تا طعم عالی به گوشت بیفزاید.
  • سیر: خاکی، آجیلی و معطر که هنگام پخت شیرین می شود.
  • آراوزماری: طعم معطر، قوی و چوبی که می تواند بسیاری از غذاهای با مزه ملایم را جذب کند.
  • آویشن: به طرز شگفت انگیزی با طعم رزماری، با طعم خاکی و لیمویی آن جفت می شود.
  • چاشنی گریل: از هر مارکی که دارید استفاده کنید تا طعم بیشتری به بوقلمون بدهید.
  • سس ووسترشر: طعمی تند، شیرین و شور به گوشت می‌افزاید.
  • سفیده تخم مرغ: فقط با استفاده از سفیده به ،باندن گوشت به هم کمک می کند و در عین حال کا،ی و چربی را کاهش می دهد.
  • پودرهای سوخاری: با سفیده تخم مرغ کار می کند تا لوف گوشت را به هم ب،باند.
  • سس گوجه: سس ک،یک برای لوف گوشت، طعم و مزه می‌افزاید، اما به خشک شدن نان نیز کمک می‌کند.
  • ،دل دیژون: طعم ظریف بیشتری به سس اضافه می کند.

طرز تهیه گوشت بوقلمون سالم با رزماری

برش رزماری

گوشت بوقلمون خود را با رزماری با تهیه مواد تازه خود شروع کنید. پیاز، رزماری تازه و آویشن خود را ،د کنید.

تفت دادن پیاز

سپس در تابه ای روی حرارت متوسط ​​رو به بالا، پیاز خود را با کمی نمک و فلفل تفت دهید.

سیر را در پیاز رنده کنید

سپس از a استفاده کنید میکرو هواپیما سیر خود را با پیاز رنده کنید.

اضافه ، رزماری به ماهیتابه

سپس گیاهان تازه رزماری و آویشن را اضافه کنید.

بوقلمون آسیاب شده در کاسه

بعد یک کاسه بزرگ بردارید و بوقلمون آسیاب شده را اضافه کنید.

اضافه ، پیاز پخته به بوقلمون چرخ شده

و به مخلوط پیاز و سبزی اضافه کنید.

اضافه ، ،ده نان به گوشت

سپس ،ده نان پانکو و چاشنی گریل را داخل آن بپاشید.

اضافه ، سس Worcester،re به Meatloaf

به دنبال آن سس Worcester،re.

اضافه ، تخم مرغ به کاسه

و سفیده تخم مرغ

با هم میتلوف

سپس با استفاده از دستان خود (آنها بهترین ابزار برای این کار هستند)، همه را با هم مخلوط کنید تا کاملا ،یب شوند.

شکل دادن گوشت روی تابه

سپس مخلوط گوشت خود را بردارید و روی یک ورقه پخت آماده که با فویل پوشانده شده است، یک نان درست کنید.

افزودن ،دل به سس کچاپ

در یک کاسه کوچکتر، سس کچاپ و ،دل دیژون را مخلوط کنید.

برس زدن سس روی گوشت

سپس مخلوط سس را در تمام ،مت بالای گوشت پخش کنید.

یک چنگال گوشت بوقلمون با رزماری.

حدود یک ساعت در دمای 350 بپزید، سپس با جعفری تازه سرو کنید و از گوشت بوقلمون با رزماری لذت ببرید.

سوالات متداول:

آیا تخم مرغ در میت لوف ضروری است؟

تخم مرغ به بستن نان کمک می کند تا از هم نپاشد. اگر نمی تو،د تخم مرغ بخورید، می تو،د از یک جایگزین تخم مرغ مانند سس سیب، ژلاتین یا صمغ زانتان استفاده کنید.

آیا هنگام پخت روی گوشت را می پوش،د؟

می تو،د آن را بدون پوشش بپزید. با این حال، بسته به فر شما، اگر در گذشته با سوختن ،مت‌های بالا مشکل داشتید، می‌تو،د آن را برای نیمه اول پخت با فویل بپوش،د و سپس آن را بردارید تا تمام شود.

چه چیزی را می تو،د جایگزین ،ده نان در میت لوف کنید؟

می تو،د از کراکر یا چوب شور له شده استفاده کنید، اما اگر نیاز دارید که گلوتن نداشته باشید، می تو،د از غلات شیرین نشده مانند کورن فل، یا چیپس برنج استفاده کنید.

گوشت بوقلمون سالم با رزماری.

شام سالم بیشتر

بخور، لایک کن، به اشتراک بگذار!

آیا این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز در حال خوردن گوشت بوقلمون با رزماری.

اگر میت‌لوف مورد علاقه‌تان است، پس نمی‌خواهید امتحان ، گوشت بوقلمون سالم من با رزماری را از دست بدهید.

چنگال شما منتظر است.

گوشت بوقلمون با رزماری

گوشت بوقلمون سالم با رزماری

این نان گوشت بوقلمون سالم با رزماری یک جایگزین عالی برای ،، است که می خواهند کمتر گوشت قرمز بخورند. اگر عاشق میت لوف هستید، پس این دستور غذا برای شما من، است!

آماده سازی: 10 دقیقه

پختن: 1 ساعت

جمع: 1 ساعت 10 دقیقه

در دستور العمل های مورد علاقه ذخیره کنیدذخیره!

خدمات: 4

  • فر را از قبل با دمای 350 گرم کنید و یک سینی فر را با فویل قالبی بپوش،د.

  • روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​قرار دهید سپس پیاز را با رزماری تازه، آویشن و کمی نمک و فلفل تفت دهید تا شفاف شود (5 تا 7 دقیقه).

  • سیر را در 30 ث،ه آ، اضافه کنید سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

  • در یک کاسه متوسط، بوقلمون چرخ شده را با ادویه گریل، ورسترشایر، سفیده تخم مرغ، ،ده نان پانکو و مخلوط پیاز/رزماری خنک شده ،یب کنید.

  • پس از ،یب، نیمی از سس کچاپ و ،دل (هر کدام 1 قاشق غذاخوری) را اضافه کنید و بقیه را برای رویه نگه دارید.

  • مخلوط گوشت را به شکل نان در تابه در آورید سپس به آرامی سس کچاپ و ،دل را روی آن ،ید.

  • قبل از سرو به مدت 60 دقیقه بپزید.

اطلاعات تغذیه ای (در هر وعده):
274 کا،ی، 4.8 گرم چربی، 0.5 گرم چربی اشباع، 88 میلی گرم کلسترول، 923 میلی گرم سدیم، 18.3 گرم کربوهیدرات، 1.4 گرم فیبر، 37.7 گرم پروتئین


کا،ی: 274کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 18.3gپروتئین: 37.7gچربی: 4.8gچربی های اشباع شده: 0.5gکلسترول: 88میلی گرمسدیم: 923میلی گرمفیبر: 1.4g





منبع: https://thelemonbowl.com/rosemary-turkey-meatloaf/