از رستورانهای سنتی که بوی کباب و نان داغ در آنها میپیچید تا فستفودها و کافههایی با فضا و غذاهای مدرن، همگی در این لیست قرار دارند. بعید است که در میان تمام این رستورانها، جایی مطابق سلیقه خود پیدا نکنید. حالا که حرف سفر و تفریح است، این را نیز بدانید که برای خرید بلیط هواپیما شهرکرد میتوانید بهصورت آنلاین و از طریق سایت ره بال آسمان اقدام کنید. استان چهارمحال و بختیاری که به خاطر داشتن ارتفاعات زیبا و مسحورکنندهاش به سوییس ایران مشهور است، مناظری را به رختان میکشد که بیتردید برایتان یادآور ارتفاعات آلپ خواهد بود.
- روستای سراقا سید، با قدمت ۶۰۰ ساله در شهرستان کوهرنگ واقع شدهاست.
- کاچی شیر یکی از غذاهای سنتی و محلی خوشمزه این استان می باشد که با استفاده از شیر محلی و آرد تهیه می شود و در زمان بسیار کوتاهی آماده می شود.
- برای خوشمزه شدن غذای آوریز بیشتر از گوشت با استخوان استفاده میشود.
- در روز طبیعت هرسال بیش از ۱۰ هزار نفر از گردشگاه چشمه زنه و طبیعت زیبای آن دیدن میکنند.[۴۷]این گردشگاه نزدیک به شهرکرد مرکز کنونی استان چهارمحال و بختیاری است.
- کاکولی نوعی نان است که خمیرش از شیر، آرد و خشکبار) گردو، کشمش، بادام) تشکیل شده و برای پخت بر روی این نان زرده تخم مرغ، گلرنگ، زعفران، زیره و…
- با استفاده از موادی همچون گوشت چرخ کرده، سبزی آش، برنج، پیاز، نعنا خشک، زرد چوبه و نمک و فلفل تهیه می شود.
اگر به استان چهارمحال و بختیاری سفر کرده باشید حتما درختان گردو سر به فلک کشیده را از پشت دیوار حیاط خانهها دیدهاید یا شاید تجربه دیدن باغهای گردو را در این استان داشته باشید. گردوهایی که در این استان کشت میشوند دارای کیفیتی بالا هستند و مردم این استان نیز با استفاده از گردوهای خوشمزه خود غذاهای مختلفی میپزند. بدون شک خوشبوترین و خوشطعمترین بهها را میتوان در استان اصفهان و چهارمحال مجله خبری غذا و بختیاری پیدا کرد. با داشتن چنین بههای مرغوبی، مردم این دو استان در آشپزی خود نیز از این میوه استفاده میکنند. در پایان آب انار و رب را با هم مخلوط کرده و به آش اضافه می کنیم و مرتبا هم میزنیم تا آش انارقوام یابد . در هر استانی غذاهای سنتی و معروفی وجود دارد که علاوه بر ساکنان آن مسافران نیز به آن ها علاقمندند .در این مطلب به معرفی بهترین غذاهای چهارمحال بختیاری پرداخته ایم.
خورش آلو چهارمحالی و بختیاری
نان یوخا توسط زنان روستایی در منازل تهیه می شود شامل نان و شیره ای است که از شیره انگور، گردو، بادام روغن حیوانی تهیه و در اصل این نان از محصولات تهیه شده خود مردم تهیه می شود و در بین تمامی اهالی روستا توزیع می شود. پخت این آش ریشه در آیین و سنن قدیمی این منطقه دارد و در شب یلدا و فصل برداشت انار و برای مادران باردار پخته می شود. ره بال آسمان مشتاق شنیدن تجربهها و نظرات شما درباره شهرکرد و رستورانهایش هستیم. اتوبوسهای تهران به شهرکرد از دو پایانهی غرب و بیهقی یا آرژانتین حرکت میکنند و شما را به پایانه شهرکرد در مسیر خروجی شهرکرد به فسا منتقل می کنند. مسیر سفر زمینی از تهران به شهرکرد از قم آغاز میشود و با عبور از شهر کاشان و زرینشهر اصفهان نهایتا به شهرکرد میرسد. چوقا یا چوخا از صنایع دستی معروف و جزئ لباسهای محلی مورد استفاده محلیان و عشایر این منطقه است.
استیک گوشت
نیم ساعت قبل از پخت کباب بختیاری، آبلیمو را نیز به ظرف حاوی گوشت و مرغ اضافه کنید. گردو پلو از جمله غذاهای مقوی و سالم است که در بخش هایی از استان چهار محال و بختیاری بخصوص سامان پخت می شود .شهرستان سامان به علت دارا بودن تولیدات باغی بخصوص گردو و بادام در سطح ایران مشهور است . این گیاه در کنار خواص درمانی، طعمی ویژه نیز دارد، به همین دلیل مردم استانهای کردستان و چهارمحال و بختیاری از آن، چه به صورت تازه و چه خشک، در غذاهای مختلف استفاده میکنند. علاوه بر اضافه کردن بوسور به برنج و تهیه یک سبزیپلو خاص، مردم استان چهارمحال و بختیاری با این سبزی نوعی آش نیز طبخ میکنند که آش اماج نام دارد. این ترکیب به گوشت اضافه میشود و پس از آنکه گوشت به صورت کامل پخت و طعم انار به خود گرفت این غذا با نان یا برنج سرو خواهد شد. از غذاهای قدیمی شهر کرد می توان به تاس کباب اشاره کرد که ترکیبی از گوشت و سبزیجات است.
این سد خاکی با هسته رسی، دارای مخزنی به حجم ۱/۳ میلیون مترمکعب میباشد. طول تاج سد ۴۱۰ متر و عرض تاج آن ۸ متر و ارتفاع از روی پی در عمیقترین ناحیه ۴۲ متر است.[۴۸] در وجه تسمیه نام چشمه زنه باید توجه داشت که نام زنه به علت زایش چشمهای جوشان در کوه جهان بین هفشجان میباشد. در دل تاریخ و فرهنگ غنی هر منطقهای حرفهای زیادی هست تا دربارهاش با هم بگوییم و تعریف کنیم، یکی از چیزهایی که اتفاقا هواخواه زیاد دارد؛ غذاست، مخصوصا غذاهای سنتی! بیایید در این مقاله از هومسا به لرستان زیبا سفر کنیم و با معروفترین غذاهای لری آشنا شویم. غذاها نیز به اندازه جاهای دیدنی لرستانی شما را با تمام زیباییهایش شگفت زده و از فرهنگ و سنت مردم رونمایی میکند. بیشتر غذاهای لری مانند دیگر استانهای غربی از گوشت درست میشود یا معمولا شامل چند آش است که در آن از سبزیجات محلی استفاده و طعمی متفاوت خلق میکنند.