Biscoff Blondies – گیاهی بر اساس بودجه


به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

این بلوندهای بیسکوف سریع و آسان، جویدنی، کدر و مملو از طعم بیسکوف کره‌ای، شکر قهوه‌ای کارامل مانند و تکه‌های شکلات ضعیف هستند – اما بدون لبنیات یا تخم‌مرغ!

بلوندهای وگان بیسکوف در برابر مخلوط سفید کامل شده است

با افزودن کره کوکی آماده شوید تا بلوندی ها را به سطح جدیدی برس،د. این بلوندهای بیسکوف، مرکز کمی جویدنی، خفیف و لبه‌های ترد دارند، با طعم‌های کره و کارامل مانند هستند، می‌توان به صورت اختیاری با چیپس‌های شکلات گیاهی پوشانده شد و با کوکی‌های بیسکوف اضافی روی آن را تکمیل کرد. آنها بسیار خوشمزه هستند و عملاً غیرممکن است که در برابر آنها مقاومت کنید.

بیسکوف چیست؟

بیسکوف نوعی کره شیرینی با قوام مشابه کره بادام زمینی است، اما از کوکی‌های ،د شده لوتوس، شکر و کمی روغن کانولا تهیه می‌شود. طعم به دست آمده شبیه به کراکر گراهام است، اما شیرین تر و «کره ای» تر، همراه با ادویه هایی از دارچین و سایر ادویه های گرم کننده.

همچنین یافتن آن در ا،ر خواربار فروشی های نزدیک کره بادام زمینی بسیار آسان است. این بار، من از این کره کوکی موریش برای تهیه دستور پخت بیسکوف بلوندی استفاده کردم.

نه تنها برداشتن تخم مرغ و لبنیات این بلوندهای آسان را پوسیدگی کمتری نمی کند، بلکه دستور پخت فقط به 9 ماده پایه (احتمالاً اکنون در انبار شما) چند کاسه و یک می،ر یا همزن نیاز دارد.

اگر دوستان و خانواده شما چیزی شبیه به من هستند، این بلوندهای لوتوس به زودی به یکی از محبوب ترین خوراکی های شما تبدیل خواهند شد، بنابراین من به شدت توصیه می کنم یک دسته دوتایی تهیه کنید تا باقیمانده ها را برای بعداً منجمد کنید!

مواد تشکیل دهنده

مواد تشکیل دهنده بلوندهای وگان بیسکوف با سطح سفید اندازه گیری شده است
  • ارد: من از آرد همه منظوره استفاده کردم، البته آرد سبوس دار سفید هم موثر است.
  • کره گیاهی: از کره بدون لبنیات مورد علاقه خود مانند Miyoko یا Earth Balance استفاده کنید. باید در دمای اتاق باشد/نرم شود.
  • قند: شکر قهوه ای (نه تیره) این بلوندهای کره کوکی را با رطوبت اضافی، جویدن و طعم لذیذ کاراملی/کره ای فراهم می کند.
  • خمیرمایه ها: ،یب بیکینگ پودر و جوش شیرین باعث تقویت و بافت صحیح این بلوندهای بدون تخم مرغ می شود.
  • عصاره و،ل: برای بهترین طعم از و،ل طبیعی و خالص استفاده کنید.
  • نمک: برای متعادل ، و افزایش شیرینی و طعم در این بلوندهای شیرین لوتوس بیسکوف. به جای نمک معمولی از نمک دریا/نمک کوشر استفاده کنید.
  • دارچین: این به طرز شگفت انگیزی با ادویه های موجود در بیسکویت بیسکوف جفت می شود.
  • تخم کتان: ،یبی از دانه‌های کتان آسیاب شده و آب غلیظ می‌شود و تبدیل به یک تخم‌مرغ گیاهی عالی برای این بلوندی‌های بدون تخم‌مرغ می‌شود.
  • لوتوس بیسکوف: شما می تو،د به طور خاص از کره بیسکوف لوتوس استفاده کنید یا به مارک دیگری از کره کوکی تکیه کنید، که ا،ر سوپرمارکت های بزرگ اکنون می فروشند (از جمله Trader Joe). از صاف یا ترد استفاده کنید. من همچنین از بیسکویت های کامل لوتوس جداگانه برای فشار دادن به بالای بلوندها استفاده کردم.
  • تکه های شکلات بدون لبنیات: (اختیاری) شکلات سفید وگان به خوبی با بیسکوف جفت می شود، اما شکلات تیره نیز موثر است.

چه چیز دیگری می توانم اضافه کنم؟

  • سس کارامل: نم نم بر روی بالا.
  • بلوند پر شده بیسکوف: یک مربع بیسکوف 8×8 اینچی را روی یک تکه کاغذ روغنی پهن کنید و بگذارید تا یخ بزند. وقتی خمیر را به تابه اضافه می کنید، فقط نصف آن را اضافه کنید، سپس لایه یخ زده بیسکوف و سپس مابقی خمیر را اضافه کنید.
  • با،رم گیاهی بیسکوف: روی هر براونی یک حلقه چرخانده و روی آن یک کلوچه بیسکوف (کامل یا نصف) قرار دهید.
  • آجیل: به جای آن یا همراه با تکه های شکلات گیاهی، مقداری آجیل ،د شده (گردو، فندق و غیره) اضافه کنید.

چگونه بلوندی بیسکوف درست کنیم؟

  • 1) ابتدا فر را با دمای 325 درجه فارنهایت/165 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک قالب مربعی 9 اینچی را با کاغذ روغنی (با اورهنگ) بپوش،د. سپس دانه کتان آسیاب شده و آب را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا غلیظ شود.
یک کاسه بذر کتان و آب با یک سطح سبک اندازه گیری شده است
مخلوط بذر کتان در یک کاسه شیشه ای
  • 2) در مرحله بعد، از یک همزن برقی (یا همزن ایستاده) استفاده کنید تا کره گیاهی و شکر را در یک کاسه بزرگ خامه بزنید تا سبک و پف کند.
فرآیند اضافه ، کره گیاهی و شکر به کاسه
شات فرآیند پس از مخلوط ، کره و مخلوط شکر در کاسه
  • 3) تخم کتان را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه با حرارت زیاد بزنید. سپس کره بیسکوف و عصاره و،ل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
فرآیند اضافه ، مخلوط بذر کتان به کاسه
فرآیند اضافه ، مخلوط بذر کتان به کاسه
فرآیند اضافه ، کره بیسکوف به کاسه
فرآیند اضافه ، عصاره و،ل به کاسه
پس از مخلوط ، مواد با هم در یک کاسه، شات را پردازش کنید
  • ۴) در ظرفی جداگانه آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک را الک کرده و مخلوط کنید. سپس، هر بار ¼ فنجان را به مخلوط کره گیاهی اضافه کنید تا زم، که ،یب شود.
فرآیند اضافه ، پودرها و ادویه های اضافی به کاسه آرد
پس از اتمام شات، پودرها و ادویه های اضافی را به کاسه آرد اضافه کنید
فرآیند اضافه ، مخلوط آرد به کاسه
فرآیند مخلوط ، مواد با هم در کاسه

مراقب باشید که خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید، زیرا گلوتن موجود در آرد می تواند باعث سفت و متراکم شدن بلوندها شود.

  • 5) تکه های شکلات وگان را قبل از ریختن خمیر در ظرف آماده شده و با استفاده از یک لایه کاغذ روغنی و مواد صاف مانند یک قابلمه کوچک یا کف یک لیوان صاف، با قاشق بریزید. در صورت استفاده، کوکی‌های بیسکوف را به صورت تصادفی در بالای خمیر فشار دهید.
فرآیند اضافه ، چیپس شکلات به کاسه
شات مخلوط ، مواد با هم در یک کاسه
فرآیند اضافه ، مخلوط کوکی به تابه پخت
فرآیند اضافه ، مخلوط کوکی به تابه پخت
فرآیند اضافه ، کوکی‌های بیسکوف اضافی به مخلوط کوکی
فرآیند قرار دادن کاغذ روغنی روی مخلوط کوکی
فرآیند یکنواخت ، مخلوط کوکی ها با تابه کوچک
فرآیند یکنواخت ، مخلوط کوکی ها با تابه کوچک
  • 6) تابه را به فر منتقل کنید و حدود 35 دقیقه بپزید، تا زم، که بلوندی ها روی لبه های آن ترد شوند، با مرکز ظاهری کمی نرم (در حالی که در خارج از فر خنک می شوند، از حرارت باقیمانده به پخت ادامه می دهند).
فرآیند یکنواخت ، مخلوط کوکی ها با تابه کوچک
  • 7) در نهایت اجازه دهید بلوندهای بیسکوف قبل از برداشتن و برش دادن آنها در تابه کاملا خنک شوند. لذت ببرید!

می تو،د بلوندها را به شکل برش بزنید 12 قطعه، 16 قطعه، یا حتی 24، بسته به اینکه شما بلوند سایز کامل می خواهید یا لقمه بلوندی.

سوالات متداول

آیا می توانم از همزن استفاده کنم؟

کاملا. این کار کمی بیشتر از استفاده از همزن برقی نیاز دارد، اما کار خواهد کرد.

چرا بلوندهای من کیک هستند؟

معمولاً این به دلیل پختن بیش از حد آنها یا تعویض مواد در دستور پخت است.

یادداشت های دستور العمل حرفه ای

  • آرد را به درستی اندازه بگیرید: آن را با چنگال در کیسه‌اش پف کنید، با قاشق آن را به پیمانه اندازه‌گیری کنید، سپس با پشت چاقو روی آن را صاف کنید. این تضمین می کند که مقدار زیادی اضافه نکنید و بلوندهای بیسکوف خشک و متراکم داشته باشید.
  • خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید: اگر روی آرد گلوتن زیاد کار کنید، بلوندها ممکن است در وسط فرو رفته و سفت شوند.
  • مراقب باشید زیاد پخت نشوید: در غیر این صورت، بلوندی ها به جای «کره ای»، جویدنی و لطیف، خشک می شوند. با این حال، می‌تو،د زمان پخت را نیز کمی تنظیم کنید که آیا بلوندهای بیسکوف رنگی، کمی لطیف یا سفت‌تر را ترجیح می‌دهید.
  • بگذارید تا کاملا خنک شوند: اگر بخواهید خیلی زود آنها را برش دهید ممکن است از هم بریزند.
  • برای برش منظم: بلوندها را بگذارید تا خنک شوند، سپس از یک چاقوی تیز استفاده کنید و بین هر برش آن را پاک کنید.

چگونه ذخیره کنیم؟

در دمای اتاق: بلوندهای بیسکوف را به مدت 2 تا 3 روز روی میز بپوش،د یا آنها را در ظرف دربسته به مدت 5 تا 7 روز در یخچال نگهداری کنید.

در فریزر: بلوندهای برش خورده را روی سینی فر پهن کنید تا کاملاً منجمد شوند تا جامد شوند، سپس آنها را به مدت 3 ماه در یک کیسه/ظرف در فریزر قرار دهید. آنها را به مدت چند ساعت در یخچال یا در دمای اتاق بگذارید تا آب شوند.

ما دوست داریم قبل از سرو، بلوندی ها را به مدت 10-15 ث،ه در مایکروویو قرار دهید برای یک خوراکی واقعاً منحط، در صورت تمایل با یک قاشق بستنی وگان و،لی یا مقداری خامه بدون لبنیات.

دستور العمل های بیشتر دسر وگان

ع، ها توسط آلفونسو رویا

  • یک قالب فر 9 در 9 اینچی را با کاغذ روغنی بپوش،د.

  • در یک کاسه کوچک، آب و آرد کتان را با هم ،یب کنید. 5 دقیقه کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ، با استفاده از همزن برقی، کره گیاهی و شکر قهوه ای را حدود ۲ دقیقه بزنید تا سبک و پف کند.

  • مخلوط آرد کتان را به مخلوط کره و شکر وگان اضافه کنید. 3 دقیقه با سرعت بالا بزنید.

  • کره کوکی و عصاره و،ل را به مخلوط اضافه کنید. 1 دقیقه بزنید.

  • در ظرفی جداگانه آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید.

  • مخلوط آرد را به مخلوط کره گیاهی اضافه کنید، ¼ فنجان را اضافه کرده و مخلوط کنید.

  • تکه های شکلات وگان را اضافه کنید و به آرامی با دست مخلوط کنید.

  • فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • خمیر شیرینی را در قالب قرار دهید و با کاغذ روغنی و یک قابلمه کوچک آن را صاف کنید. (برای مرجع ع، را ببینید). در صورت استفاده، کوکی های بیسکوف را داخل خمیر فشار دهید.

  • 35 دقیقه بپزید. وسط یک خلال دندان فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد بلوندها آماده هستند. اگر نه، 5 دقیقه بپزید.

  • بلوندها را از فر خارج کرده و تابه را روی توری خنک کننده قرار دهید و قبل از برش بگذارید کاملا خنک شوند.

    • آرد را به درستی اندازه بگیرید: آن را با چنگال در کیسه‌اش پف کنید، با قاشق آن را به پیمانه اندازه‌گیری کنید، سپس با پشت چاقو روی آن را صاف کنید. این تضمین می کند که مقدار زیادی اضافه نکنید و بلوندهای بیسکوف خشک و متراکم داشته باشید.
    • خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید: اگر روی آرد گلوتن زیاد کار کنید، بلوندهای وگان ممکن است در وسط فرو رفته و سفت شوند.
    • مراقب باشید زیاد پخت نشوید: در غیر این صورت، بلوندی ها به جای «کره ای»، جویدنی و لطیف، خشک می شوند. با این حال، می‌تو،د زمان پخت را نیز کمی تنظیم کنید که آیا بلوندهای بیسکوف رنگی، کمی لطیف یا سفت‌تر را ترجیح می‌دهید.
    • بگذارید تا کاملا خنک شوند: اگر بخواهید خیلی زود آنها را برش دهید ممکن است از هم بریزند.

کا،ی: 436کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 66gپروتئین: 6gچربی: 19gچربی های اشباع شده: 8gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 0.1gسدیم: 215میلی گرمپتاسیم: 65میلی گرمفیبر: 3gقند: 42gویتامین A: 1IUویتامین سی: 0.02میلی گرمکلسیم: 116میلی گرماهن: 3میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

دوره: دسر

غذا: آمریکایی

روش: فر

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: دستور غذای بیسکوف بلوندی، بلوندی بیسکوف، دسرهای بدون لبنیات، دسرهای آسان، دسرهای بدون تخم مرغ، خانواده دوستانه، بلوندهای بیسکوف نیلوفر آبی، بلوندهای نیلوفر آبی، پخت وگان ساده، بلوندهای غیرمجاز، بلوندهای بیسکوف وگان، بلوندهای وگان،



منبع: https://plantbasedonabudget.com/vegan-biscoff-blondies/