طرز تهیه خورش ماست در شهرهای شمالی و همدان هم مشابه است و شکر، خلال یادام و پسته جزو اصلی آن به شمار میروند. «خورش مرغ افشاری» همان خورش مرغ است که در آن قیسی هم به کار میرود. برای خوشمزه شدن این غذای ایرانی، در طرز تهیه خوش مرغ افشاری از زعفران استفاده کنید.
این غذا یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمانان و عزیزان است. اگر هنوز این غذا را نپزید، بهتر است قبل از سرو برای مهمانان، یکی دو بار آن را امتحان کنید تا به آن مسلط شوید. این خورش خوشمزه ایرانی با تاریخچه و طعم ترش و شیرینش دل بسیاری از ایرانیان را ربوده و زینت مجالس و مهمانی ها است. مواد خورش فسنجان گردو کبابی و آسیاب شده، سس انار، گوشت مرغ یا کوفته است. این خورش مانند قورمه سبزی باید ساعت ها پخته شود تا خوب جا بیوفتد.
- طعم متمایز این سوپ به دلیل مزره تازه و محلی آن است که غالبا توسط کدبانوی های ترک زبان در ارومیه تهیه می شود.
- این غذا که جز غذاهای شیک و مجلسی ایرانی نیز محسوب میشود، طرفداران زیادی دارد و در بیشتر رستورانها به عنوان غذای اصلی پخت میشود.
- این خورشت خوشمزه همچون دیگر خورش های ایرانی همراه با برنج ایرانی سرو می شود.
- خورش لوبیا سبز از خورش های قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی طبخ می شود، این خورش معمولا با گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست می شود.
اکبر جوجهاز آن دسته غذاهایی است که تقریبا همه ایرانیان با آن آشنا هستند. این غذای لذیذ با جوجه مرغ محلی، رب انار و کره تهیه میشود و سرو آن با برنج زعفرانی و سس انار، همراه مخلفاتی چون دوغ، ماست و زیتون است. نکتهای که اکبر جوجه را از دیگر انواع غذاهای مرغی متمایز میکند، نحوه طبخ ویژه آن است. این غذا با بیش از ۷۰ سال قدمت توسط فردی به نام علیاکبر کلبادی در رستورانی در منطقه گلوگاه استان مازندران ابداع شد. دیزی یا آبگوشت، غذایی معروف و لذیذ در میان ایرانیان و جهانیان است که در مناطق مختلف کشور با طرز تهیههای متنوعی طبخ میشود. لوبیا پلو از انواع دیگر پلوهای مخلوط ایرانی است که در هر شهری به شیوهای متفاوت طبخ میشود.
طرز تهیه تاس کباب مرغ مجلسی مرحله به مرحله
اما دلمه کلم یک دلمه خوشمزه و آسان است که برای ناهار درست خواهد شد. د این دلمه از گوشت چرخ کرده به همراه برنج و لپه استفاده میشود. برای ادامه مطلب طرز تهیه عدس پلو با کشمش و گوشت چرخ کرده اینجا کلیک کنید. زرشک پلو، در مراسم عروسی و مهمانیها جزو غذاهای اصلی به شمار میآید. بعد از پاک کردن آن را سرخ کنید و در فریزر کنگرها را فریز کنید.
طرز تهیه خورش قرمهسبزی
سپس آن را کمی سرخ کرده و در قابلمهای دیگر سیر و تخممرغ را نیز سرخ میکنیم. در نهایت تخممرغ و سیر را به مخلوط سبزی و برنج له شده اضافه کرده و اجازه میدهیم با هم بپزند. اگر صبح برای غذا پختن وقت کمی دارید و کودکانتان ناهار نونی دوست ندارند، دمی گوجه گزینه ی خوبی است تا یک غذای برنجی سریع و ساده و در عین حال خوشمزه را درست کنید. در بین ایرانی ها از قدیم برای مهمانی های لاکچری از این غذا استفاده می شده است.
چلو کباب بی شک یکی از معروف ترین غذاهای ایرانی است و بسیاری از مردم آشپزی ایرانی را با چلو کباب می شناسند. خانواده کباب در ایران در واقع اعضای زیادی مانند بختیاری، سلطانی و غیره دارد. در وهلهی اول، این خود ماهی است که خواص غذایی بسیار خوبی دارد.
اگر خورش را با حرارت کمتر و زمان طولانی تر بپزید به اصطلاح خوش طعم و جا افتاده تر می گردد. قورمه سبزی را همراه با برنج ساده و یا زعفرانی میل می کنند که تجربه خوردنش بدون شک برای افرادی که تاکنون این غذا را میل نکردهاند جالب و جذاب خواهد بود. شما در کنار قرمه سبزی می توانید سالاد شیرازی، دوغ و یا ماست هم نیز میل کنید. کشور ایران تنوع غذایی بسیار زیادی دارد و برخی از انواع غذای ایرانی طرفداران زیادی در کشورهای خارجی به دست آورده اند. شما زمانی که وارد رستوران می شوید بدون شک در بین انواع غذاهای ایرانی مردد می مانید که کدام یک از آنها را انتخاب کنید. از آنجایی که غذاهای ایرانی جذابیت و خوشمزگی خاصی دارند بسیاری از افرادی که در نقاط دیگر دنیا زندگی می کنند هم با این غذاها آشنا می باشند.
لیست غذاهای ایرانی و غذاهای استان گیلان
بریان متشکل از گوشت گوسفند چرخکرده، نعنا، پیاز، زعفران و دارچین درست است و معمولا همراه با جگر سفید پخته چرخشده و نان سنگک و تزیینی از خلال پسته، خلال بادام، زرشکی و زعفران سرو میشود. طبخ این غذا سخت است؛ اما نتیجه کار و مزه آن، ارزش زحمتی که میکشید را خواهد داشت. بریان معمولا روی نان سنگک قرار میگیرد؛ به همین دلیل تمام چربی آن به خورد نان میرود؛ نانی که خوردن آن از لذتبخشترین بخشهای مزه کردن این غذا به شمار میآید.
اما باید در نظر داشته باشید صرف یک دسر شیرین خالی از لطف نبوده و سردی ماهی و ترشی طعم آن را معتدل می کند. کوفته در ترکیبهای متنوعی از جمله کوفته پر شده با آلو، مغز گردو، زرشک و کشمش، آلبالوهای ترش و… استان کوفتههای ایران آذربایجان است که معروف ترین کوفتهها کوفته تبریزی است. کوفته تبریزی معمولا از سایر کوفتهها بزرگتر و حجیم تر است.