برای تهیه خمیر آرد رو داخل ظرف مناسبی بریزین و نمک و خمیر مایه فوری رو بهش اضافه و به خوبی مخلوط کنید. لازانیا یک غذای ایتالیایی است که طرفداران بسیاری در اقصی نقاط جهان دارد. در ایران نیز اکثر خانمهای خانهدار و کدبانو آن را درست میکنند.
- اگر بخواهیم نام تنها یک غذا را به عنوان پرطرفدارترین غذای ایرانی بگوییم، در حق بقیه غذاها کم لطفی کرده ایم.
- در خیلی از غذاهای ایرانی از بادمجان استفاده میکنند و در کنار آن کشک صد در صد ایرانی و اصیل هم م..
- اینکه فرهنگ هر شهر و کشور در پخت و پز مردمش نیز تاثیر دارد را همه قبول داریم.
- لوبیا پلو را به طور معمول همراه با تزیین سیب زمینی و یا نان طبخ می کنندن سالاد شیرازی، ماست و سبزی خوردن هم در کنار این پلو ترکیب بسیار خوشمزه و جذابی را ایجاد می کند.
- در این میان سعدی از اصطلاحات خام و پخته هم استفاده کرده تا مفهوم بی تجربگی را با یک فرد بالغ مقایسه کند.
پرتقالها را در میکسر یا مخلوطکن پوره کنید تا سس غلیظتری داشته باشید. در کتاب نادر میرزا، از آشپزان دربار قاجار، نیز اشاره شده است. یکی از ویژگیهای مهم ماهی، کاهش احتمال ابتلا به حملات قلبی است.
قرمه سبزی :
این غذا را می توان هم با برنج و هم با نان سنگک سبزی سرو کرد. مطمئن باشید با یک بار امتحان کردن شیفته طعم و مزه دلچسب آن خواهید شد. استان مرکزی به دلیل موقعیت جغرافیایی خود و نزدیکی به کوههای مرتفع، از آب و هوایی متنوع برخوردار است که باعث رویش انواع گیاهان، میوهها و سبزیجات مختلف بومی در این استان شده است. در رژیم غذایی مردم استان مرکزی رژیم بسیار جالبی از انواع آش به چشم میخورد که در نوع خود شگفت انگیز است. برای مثال آش ترخینه دوغ که در بسیاری از مناطق این استان به آش سیرابی نیز شهرت دارد، که یکی از رایجترین غذاهایی است که در شهرهای این استان طبخ میشود. این آش خوش طعم از ترکیب موادی همچون ترخینهی خشک شده، سبزی آش، اسفناج، سیرابی، نخود، لوبیا، نمک و زردچوبه طبخ میشود.
لیست خوشمزه ترین غذاهای ایرانی
در لیست غذاهای ایرانی ، حلیم ها بیشتر به عنوان صبحانه یا سحری و افطاری در ماه رمضان سرو می شوند. با این حال غذاهایی وجود دارند که اکثریت افراد یک جامعه از چشیدن طعم آنها لذت میبرند و افراد بیشتری طرفدارشان هستند. این غذاها معمولا به عنوان یک غذای ملی شناخته میشوند که اکثر توریستها و افراد علاقهمند به حوزه غذای بینالمللی آن را نمادی از فرهنگ غذایی یک کشور میدانند. معمولا این غذاها را در لیست غذاهای ایرانی برای ناهار می گذارند.
۳- از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی ، فسنجان (خورش انار گردوی ایرانی)
هر کدام از این غذاهای محبوب ایرانی طرفداران خاص خودشان را دارند. بسیاری از توریستها، ایران را با غذاهای منحصر به فردش می شناسند و برای چشیدن طعم آنها به کشورمان سفر میکنند تا با فرهنگ غذایی ما آشنا شوند. چه خوب است که ما هم انواع غذاهای محلی و سنتی کشورمان را بشناسیم و حداقل یک بار در عمرمان چشیدن طعم آنها را تجربه کنیم. برای پیدا کردن هرکدام از این غذاها به لیست بهترین رستوران های تهران و شهرهای دیگر مراجعه کنید. مهمترین ماده غذایی در طرز تهیه پلو سنگ سیر، همان سیر است و در شهرهای غربی ایران، این غذای سنتی و محلی در لیست غذاها بسیار پرطرفدار است. در دستور انواع غذاهای ایرانی «خورش گیجاواش» هم یکی از خوشمزهٰترینها است.