پیکاتا مرغ – WellPlated.com


پیکاتا مرغ، شما یک کار خوشمزه از سادگی زیبا هستید. کتلت های مرغ که نازک کوبیده می شوند، کمی آرد پاشی می شوند، سپس در تابه در سس کپر کره لیمو پخته می شوند، پیکاتا یکی از آن دستور العمل های ایتالیایی ارزشمند است که بسیار لذت می برد و در ازای آن تلاش کمی می خواهد.

بهترین دستور پخت پیکاتا مرغ در یک تابه

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

مهم نیست که چند بار در هفته آن را می خورید، غذای ایتالیایی تقریباً همیشه خوب به نظر می رسد.

چه به سراغ ماکارونی بروید (هر یک از این دستور العمل های ماکارونی سالم را امتحان کنید)، پیتزا (ترجیحاً از خمیر پیتزای سبوس دار استفاده کنید)، یا پروتئین ساده (مانند پارمزان مرغ پخته)، یک پاسخ ایتالیایی برای هر موقعیت شام وجود دارد.

وقتی دنبال چیزی می گردید سریع (آیا ما همه نیستیم؟)، پیکاتا مرغ است.

مانند بسیاری از دستور العمل های ایتالیایی، پیکاتای مرغ نیز باعث می شود که شام ​​شما کمی خاص باشد، چیزی که همه ما می تو،م بیشتر از آن استفاده کنیم، حتی اگر تا زم، که یک لقمه نخوریم متوجه آن نباشیم.

سینه پیکاتا مرغ سالم در یک بشقاب سفید

بررسی 5 ستاره

این پیکاتای مرغ به همان اندازه خوش طعم است که در یک رستوران درجه یک بیرون می روید اما بسیار سالم تر است!! من خیلی تعجب کردم که چقدر کره کمی در عین حال خامه ای و خوشمزه است!»

– مگی –

طعم پیکاتای مرغ با لیمو روشن است، کمی کره است، و کیپرها به آن شور و طعم ملایمی می دهند..

  • مانند این مرغ لیمو باتر، مشخصات طعم پیکاتای مرغ ملایم و جذاب است و آن را به یک وعده غذایی عالی برای خانواده یا شرکت تبدیل می کند.
  • مانند سینه مرغ تابه ای، سریع پخته می شود و نتایج مرطوب و آبدار می دهد.
  • مانند Chicken Francaise، سس کره لیمو بسیار لذیذ است، شما می خواهید تمام مشخصات آن را پاک کنید.
پیکاتا مرغ آسان با کیپر در بشقاب

چگونه بهترین پیکاتای مرغ را درست کنیم

پیکاتا (همچنین پیکاتا یا پیکوتا نیز نوشته می شود) یک کلمه ایتالیایی به م،ای “چرخ گوشت” است.

  • این به روشی از پخت و پز اشاره دارد که در آن گوشت نازک کوبیده می شود (پیکاتای سنتی که گوشت گوساله نامیده می شود)، در آرد لایروبی می شود، سپس قهوه ای می شود و با سس کره لیمو روی آن می ریزند.
  • سس پیکاتا مرغ از لیمو، کره، کیپر، شراب سفید و چکه های ماهی تابه مرغ (قطعه های قهوه ای و همه) درست می شود. غنی، خامه ای و همراهی عالی برای مرغ لطیف و آبدار است.

شروع کنید و به پایان برس،د، این دستور پیکاتای مرغ آسان در حدود 25 دقیقه پخته می شود، اگر سریع باشید کمتر.


مواد تشکیل دهنده

  • سینه مرغ. سینه های مرغ لاغر و لطیف در تابه سرخ شده در این دستور پیکاتا مرغ کاملاً آبدار می مانند. به علاوه، آنها سرشار از پروتئین و ویتامین هستند.

نکته تعویض

سینه های مرغ بدون استخوان و پوست برای این غذای مرغ مورد علاقه من است، اما اگر ترجیح می دهید می تو،د آن را با ران مرغ درست کنید.

  • ارد. به مرغ پوسته ای سبک در ،مت بیرونی آن می دهد، سس را غلیظ می کند و به حفظ رطوبت کمک می کند.
  • کره. یک پیکاتا مرغ ضروری است. پختن مرغ در کره و افزودن آن به سس، این دستور ساده را غیر قابل مقاومت می کند. برای درست ، این دستور غذای پیکاتای مرغ سالم، متوجه شدم که می‌توانم فقط از چند قاشق غذاخوری کره (که کمتر از بسیاری از دستور العمل‌های سنتی پیکاتای مرغ است) استفاده کنم و هنوز هم نتایج عالی داشته باشم.
  • موسیر. پس از پخته شدن، موسیر به طعم دادن به سس کمک می کند.

مبا، بازار

همچنین اگر موسیر را در دسترس ندارید یا در دسترس ندارید، می تو،د از یک پیاز شیرین ریز ،د شده استفاده کنید.

  • لیمو. هم پوست و هم آب لیموی تازه باعث درخشندگی و اسیدی شدن ظرف می شود. (اگر عاشق دستور العمل های مرغ با لیمو هستید، این مرغ ریحان لیمویی را نیز دوست خواهید داشت.)
  • ابگوشت + شراب سفید. آب مرغ و شراب سفید با موسیر می جوشند تا یک سس خوش طعم و خوش طعم ایجاد شود.

بهترین شراب برای پیکاتا

هر شراب سفید خشکی که از آن لذت می برید باید برای این غذا خوب عمل کند. مطمئن شوید که از چیزی که خیلی شیرین است استفاده نکنید. Chardonnay، Sauvignon Blanc، Gavi و Pinot Grigio انتخاب های عالی هستند.

  • کپر. آ،ین ماده ای که باعث می شود سس پیکاتا پاپ شود. آنها به طرز لذت بخشی شور و شور هستند!
  • جعفری. جعفری تازه بهترین گزینه نهایی است.

انواع دستور غذا

  • پیکاتا مرغ لیموی اضافی. آب لیمو را تا 1/4 فنجان بریزید تا یک سس لیمو-کاپر با طعم و مزه روشن مرکبات ایجاد کنید.
  • سیر. به طور سنتی، سس پیکاتا مرغ حاوی سیر نیست. با این حال، می تو،د تا 4 حبه سیر ریز شده را برای یک پیچ و تاب برای عاشقان سیر اضافه کنید.
  • خامه ای ،د شده. برای لذت بخشیدن، کمی خامه و پنیر پارمزان اضافه کنید.

جهت

دو سینه مرغ خام روی تخته برش
  1. سینه های مرغ را به صورت افقی به ضخامت یکنواخت از وسط ت،یم کنید (نگاه کنید به این ویدیو برای یک نکته). مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
یک سینه مرغ که با آرد پوشانده می شود
  1. مرغ را در مخلوط آرد بریزید و هر مقدار اضافی را تکان دهید. (بدون نیاز به تخم مرغ.)
دو سینه مرغ در یک تابه چدنی
  1. ،مت بیرونی مرغ را قهوه ای کنید سپس در بشقاب بریزید.
موسیر ،د شده در ماهیتابه
  1. موسیر را بپزید.
موسیر در یک سس در یک تابه چدنی
  1. شراب و آبگوشت را هم بزنید. بگذارید بجوشد.
سس پیکاتا مرغ در یک تابه چدنی
  1. پوست و آب لیمو، کپر و کره را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید کره ذوب شود سپس جعفری را اضافه کنید. مرغ را با سس روی آن سرو کنید. لذت ببرید!

جفت ، شراب

پیکاتای مرغ را با همان شراب سفید خشکی که برای تهیه سس پیکاتا استفاده می کنید سرو کنید (ساوینیون بلان یا پینو گریجیو را امتحان کنید). همچنین می تو،د آن را با رز خشک یا پینو نوآر سرو کنید.

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. مرغ را در ظرف دربسته به مدت 3 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. باقیمانده غذاها را به آرامی در یک تابه روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین یا در مایکروویو گرم کنید.
  • یخ زدن. مرغ را تا 3 ماه در ظرف دربسته و ایمن در فریزر منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

نکته آماده سازی غذا

سینه های مرغ را از یک روز قبل ت،یم کرده و موسیر را برش دهید. هر یک از مواد را در یک ظرف نگهداری مجزا دربسته در یخچال قرار دهید تا زم، که دستور پخت را تمام کنید.

ایده های باقی مانده

باقی مانده مرغ را ،د کنید و آن را با رشته های ماکارونی سبوس دار پخته شده بریزید و سس باقی مانده را روی آن قرار دهید. این مرغ همچنین روی یک بستر سبزی یا روی یک سالاد ساده آروگولا لذت بخش خواهد بود.

چه چیزی را با پیکاتا مرغ سرو کنید

بهترین بخش در مورد پیکاتای مرغ این است که چگونه با مجموعه ای از مخلفات، از جمله پاستا موی فرشته، پوره سیب زمینی یا ریزوتو جفت می شود.

لیمو برنج آسان و ساده با گیاهان در یک کاسه یکی از بهترین دستور العمل های برنج سالم است

مخلفات

برنچ لیمویی

1 ساعت

ریزوتو قارچ خامه ای در یک کاسه سفید

غذاهای اصلی

ریزوتو قارچ

50 دقیقه

بشقاب با پاستا آل لیمون بدون خامه و برش های لیمو

پاستا

رب لیمو

15 دقیقه

مشاهده همه دستور العمل ها

پیکاتای مرغ با سس لیمو در یک بشقاب سفید

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

بهترین ماهیتابه بزرگ

این ماهیتابه به راحتی تمیز می شود، در فر قابل استفاده است و تا آ، عمر برای شما کار می کند. بعلاوه، رنگ های سرگرم کننده زیادی برای انتخاب وجود دارد!

پیکاتا مرغ در ماهیتابه

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

غذاهای ایتالیایی، برای همیشه و همیشه آمین.

سوالات متداول

تفاوت بین پیکاتا مرغ و مرغ مارسالا چیست؟

در حالی که پیکاتا مرغ و مرغ مارسالا شباهت های زیادی دارند، اما آنها ی،ان نیستند. برخلاف پیکاتای مرغ، مرغ مارسالا از قارچ، شراب مارسالا و خامه غلیظ برای ایجاد سس خاص خود استفاده می کند. برای دستور العمل این مرغ مارسالا را ببینید.

آیا می توانم پیکاتای مرغ را بدون شراب درست کنم؟

آره. اگر ترجیح می دهید پیکاتا مرغ را بدون شراب درست کنید، می تو،د آن را با آب مرغ اضافی تعویض کنید.

آیا می توانم پیکاتا مرغ را بدون گلوتن درست کنم؟

مطمئن! به جای لایروبی مرغ در آرد معمولی، آرد بدون گلوتن مورد علاقه خود را انتخاب کنید. آرد Arrowroot به ویژه خوب عمل می کند زیرا یک عامل غلیظ کننده بدون گلوتن عالی برای سس ها است.

  • 4 سینه مرغ بدون استخوان و پوست (حدود 2 پوند)
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 3 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک ت،یم شده
  • 1 موسیر پوست کنده و نازک برش داده شود
  • 1/3 فنجان کاهش سدیم آب مرغ
  • 1/3 فنجان شراب سفید خشک یا آب مرغ اضافی
  • 1 لیمو پوست و آب میوه
  • 1/4 فنجان کیپر آب نمک شسته و آبکش شده
  • 1/4 فنجان جعفری تازه ،د شده به علاوه اضافی برای خدمت

  • هر سینه مرغ را به صورت افقی به دو نیم ت،یم کنید تا دو تکه مرغ نازکتر ایجاد شود. من دوست دارم این کار را با قرار دادن دستم روی آن انجام دهم تا به خودم احساس کنم مرغ را به طور مساوی برش می دهم یا نه. برای راحت‌تر ب، مرغ، می‌تو،د آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه قبل از برش در فریزر قرار دهید. مرغ را دو طرف نمک و فلفل بپاشید.

  • آرد را در یک کاسه کم عمق بریزید. هر تکه مرغ را از دو طرف کمی با آرد ،ید.

  • در یک تابه بزرگ و محکم، روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​تا متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. 2 قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید. هنگامی که کره ذوب شد، یک لایه تکه‌های مرغ را با احتیاط داخل ماهیتابه قرار دهید (هنگامی که مرغ را کنار می‌گذارید)، مطمئن شوید که در تابه به یکدیگر برخورد نکنند. هر دو طرف را بپزید تا قهوه ای طلایی و پخته شود، هر طرف حدود 3 دقیقه.

  • مرغ را به بشقاب منتقل کنید. با باقی مانده مرغ تکرار کنید. اگر در هر زمان تابه خشک به نظر می رسد، کمی روغن بیشتری بریزید.

  • حرارت تابه را به متوسط ​​تا کم کاهش دهید. موسیر را به تابه ای که اکنون خالی است اضافه کنید. بپزید، هر از گاهی هم بزنید، تا زم، که موسیر کمی کاراملی شود، حدود 2 تا 3 دقیقه.

  • شراب و آب گوشت را اضافه کنید و حرارت را به حد متوسط ​​برگرد،د. بگذارید بجوشد و مرتباً هم بزنید تا حدود 3 دقیقه به نصف کاهش یابد.

  • حرارت را کم کنید. پوست لیمو (من آن را درست روی ماهیتابه می ریزم)، آب لیمو، کپر و 2 قاشق غذاخوری کره باقی مانده را اضافه کنید. هم بزنید تا ،یب شوند، سپس با نمک و فلفل بیشتری مزه دار کنید. جعفری را هم بزنید. مرغ را با سس با قاشق سخاوتمندانه در سرتاسر آن سرو کنید. به دلخواه با جعفری اضافی تزئین کنید.

  • برای ذخیره ،: مرغ را تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،: باقیمانده غذا را به آرامی در تابه ای روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین یا در مایکروویو گرم کنید.
  • یخ زدن: مرغ را تا 3 ماه در ظرف دربسته و ایمن در فریزر منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

خدمت: 1(از 6)کا،ی: 230کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 6gپروتئین: 17gچربی: 14gچربی های اشباع شده: 6gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 6gچربی ترانس: 1gکلسترول: 68میلی گرمپتاسیم: 356میلی گرمفیبر: 1gقند: 1gویتامین A: 482IUویتامین سی: 14میلی گرمکلسیم: 22میلی گرماهن: 1میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.

ثبت نام

دستور العمل های بیشتر مرغ با الهام از ایتالیا

یکی از این دستور العمل های ساده مرغ ایتالیایی دیگر را امتحان کنید که برای شام شب های هفته عالی است.

مشاهده همه دستور العمل ها




منبع: https://www.wellplated.com/chicken-piccata/